reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
O fajne okoliczności przyrody :-) My mamy zamiar zrobić jakiś spacer. Póki co leżę sobie i też czytam Remigiusza Mroza drugą część trylogii pt; Połów. Balkon otwarty a słonko super świeci!
Ja aktualnie czytam sensacyjna Lee Childa z serii z Jackiem Reacherem, ale moja miłością są horrory zwłaszcza od Stephena Kinga i Grahama Mastertona :) chodź dobrym kryminałem też nie pogardzę.

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny co jak co ale ja chyba też czuje ruchy dziecka... takie delikatne puknięcia... zauważyłam już kilka dni temu, ale uznałam że to niemożliwe... sama więc nie wiem...

Ja aktualnie czytam sensacyjna Lee Childa z serii z Jackiem Reacherem, ale moja miłością są horrory zwłaszcza od Stephena Kinga i Grahama Mastertona :) chodź dobrym kryminałem też nie pogardzę.

Ja czytam książki tess gerritsen 18 tomów kryminałów w połączeniu z medycyna sądowa.

Co do ruchów to mi tez sie wydaje ze czuje coś od środy. Ale pewnosci nie mam :) z tym ze dzis zaczynam juz 16 tydzien a w poprzedniej ciazy poczulam w 17. tygodniu.

A który to u Ciebie tydzień i która ciąża? :)
No tak w aplikacji nie ładuje się suwaczek ;) ciąża druga, a tydzień to 14 i 1 dzień... Termin mam na 7 października. Chociaż według aplikacji preglife to jest 15 tydzień więc może ruchy są już możliwe, to nie tylko moja wyobraźnia?

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny co jak co ale ja chyba też czuje ruchy dziecka... takie delikatne puknięcia... zauważyłam już kilka dni temu, ale uznałam że to niemożliwe... sama więc nie wiem...
No właśnie dziś poczułam takie puknięcia z jednej strony brzucha i też się zastanawiam ;) a u Ciebie który to tc?

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry