Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja aktualnie czytam sensacyjna Lee Childa z serii z Jackiem Reacherem, ale moja miłością są horrory zwłaszcza od Stephena Kinga i Grahama Mastertona chodź dobrym kryminałem też nie pogardzę.O fajne okoliczności przyrody :-) My mamy zamiar zrobić jakiś spacer. Póki co leżę sobie i też czytam Remigiusza Mroza drugą część trylogii pt; Połów. Balkon otwarty a słonko super świeci!
A który to u Ciebie tydzień i która ciąża?Ja dziś siedzę na uczelni i wydaje mi się że poczułam ruchy - takie jakby puknięcia... Nie wiem czy to możliwe bo tłuszczyku na brzuchu trochę mam jak się powtórzy to będę pewna
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czytam książki tess gerritsen 18 tomów kryminałów w połączeniu z medycyna sądowa.Ja aktualnie czytam sensacyjna Lee Childa z serii z Jackiem Reacherem, ale moja miłością są horrory zwłaszcza od Stephena Kinga i Grahama Mastertona chodź dobrym kryminałem też nie pogardzę.
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czytam książki tess gerritsen 18 tomów kryminałów w połączeniu z medycyna sądowa.
Też zdarzyło mi się czytać Mam w domu jej książkę pt Osaczona[emoji6]Ja czytam książki tess gerritsen 18 tomów kryminałów w połączeniu z medycyna sądowa.
No tak w aplikacji nie ładuje się suwaczek ciąża druga, a tydzień to 14 i 1 dzień... Termin mam na 7 października. Chociaż według aplikacji preglife to jest 15 tydzień więc może ruchy są już możliwe, to nie tylko moja wyobraźnia?A który to u Ciebie tydzień i która ciąża?
No właśnie dziś poczułam takie puknięcia z jednej strony brzucha i też się zastanawiam a u Ciebie który to tc?dziewczyny co jak co ale ja chyba też czuje ruchy dziecka... takie delikatne puknięcia... zauważyłam już kilka dni temu, ale uznałam że to niemożliwe... sama więc nie wiem...