Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja aktualnie czytam sensacyjna Lee Childa z serii z Jackiem Reacherem, ale moja miłością są horrory zwłaszcza od Stephena Kinga i Grahama MastertonaO fajne okoliczności przyrody :-) My mamy zamiar zrobić jakiś spacer. Póki co leżę sobie i też czytam Remigiusza Mroza drugą część trylogii pt; Połów. Balkon otwarty a słonko super świeci!
A który to u Ciebie tydzień i która ciąża?Ja dziś siedzę na uczelni i wydaje mi się że poczułam ruchy - takie jakby puknięcia... Nie wiem czy to możliwe bo tłuszczyku na brzuchu trochę mamjak się powtórzy to będę pewna
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czytam książki tess gerritsen 18 tomów kryminałów w połączeniu z medycyna sądowa.Ja aktualnie czytam sensacyjna Lee Childa z serii z Jackiem Reacherem, ale moja miłością są horrory zwłaszcza od Stephena Kinga i Grahama Mastertonachodź dobrym kryminałem też nie pogardzę.
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czytam książki tess gerritsen 18 tomów kryminałów w połączeniu z medycyna sądowa.
Też zdarzyło mi się czytaćJa czytam książki tess gerritsen 18 tomów kryminałów w połączeniu z medycyna sądowa.
No tak w aplikacji nie ładuje się suwaczekA który to u Ciebie tydzień i która ciąża?![]()
No właśnie dziś poczułam takie puknięcia z jednej strony brzucha i też się zastanawiamdziewczyny co jak co ale ja chyba też czuje ruchy dziecka... takie delikatne puknięcia... zauważyłam już kilka dni temu, ale uznałam że to niemożliwe... sama więc nie wiem...