Aga10_2018
Fanka BB :)
A ja właśnie wróciłam z targu i zrobię polędwiczki w gruszce i młode ziemniaki już są! Jeść jeść jeść jeść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale wam zazdroszczę wspólnej szkoły! Chociaż podejrzewam że u nas w gimnazjum ścieżki by się rozeszły - ja zaczęłam szybko dojrzewać i interesować się chłopcami, za to siostra do końca gimnazjum zakładała przykrótkie ogrodniczki i wlazila na drzewa z mlodsza o trzy lata siostra [emoji14] za to teraz jest super kontakt - pierwsze jej slowa gdy dowiedziala sie ze znowu jestem w ciazy to "czemu za mna nie poczekalas?! " (siostra planuje po zajść po ślubie w 2019 R; ))Między mną a moja starszą siostrą jest rok i cztery miesiące różnicy. Poszlysmy do szkoły razem, ja jako sześciolatka. To było super! Między moimi też chciałam taką różnicę, jak synek miał pół roku zaszlam nawet w ciążę ale poronilam. No i jest różnica rok i 10, więc na wspólną naukę nie ma szans
Ja idę do Mamy na gołąbki [emoji7][emoji16]
Hehe nic trudnego [emoji5] szybko się parza.Kocham gołąbki!!! Ale sama nigdy nie robiłam. Ta sytuacja z parzeniem liści mnie przeraża
My dziś na obiadek jedziemy do teściowej - będzie grill więc korzystam z ładnej pogody i relaksuję się z dziecmi przed domem Maluch spi w wózku obok a starszy biega po ogrodzie więc mama relaksuje się przy słabej rozpuszczalnej i książce
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
To tak jak ja niby wiem co i jak zrobić ale boję się ze coś w pewnym momencie źle zrobię i trzeba będzie to zjeść [emoji23]Kocham gołąbki!!! Ale sama nigdy nie robiłam. Ta sytuacja z parzeniem liści mnie przeraża