reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
U mnie dzis leczo [emoji3][emoji3][emoji173]

p19u9jcgp0rsz4z5.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]

Między mną a moja starszą siostrą jest rok i cztery miesiące różnicy. Poszlysmy do szkoły razem, ja jako sześciolatka. To było super! Między moimi też chciałam taką różnicę, jak synek miał pół roku zaszlam nawet w ciążę ale poronilam. No i jest różnica rok i 10, więc na wspólną naukę nie ma szans ;)
Ale wam zazdroszczę wspólnej szkoły! Chociaż podejrzewam że u nas w gimnazjum ścieżki by się rozeszły - ja zaczęłam szybko dojrzewać i interesować się chłopcami, za to siostra do końca gimnazjum zakładała przykrótkie ogrodniczki i wlazila na drzewa z mlodsza o trzy lata siostra [emoji14] za to teraz jest super kontakt - pierwsze jej slowa gdy dowiedziala sie ze znowu jestem w ciazy to "czemu za mna nie poczekalas?! " (siostra planuje po zajść po ślubie w 2019 R; ))
Co do różnicy między dziećmi to też będziesz mieć fajnie :) Mi się wydaje ze różnica taka do 2, 5 roku jest idealna :)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

My dziś na obiadek jedziemy do teściowej - będzie grill więc korzystam z ładnej pogody i relaksuję się z dziecmi przed domem :) Maluch spi w wózku obok a starszy biega po ogrodzie więc mama relaksuje się przy słabej rozpuszczalnej i książce :D

My dziś na obiadek jedziemy do teściowej - będzie grill więc korzystam z ładnej pogody i relaksuję się z dziecmi przed domem :) Maluch spi w wózku obok a starszy biega po ogrodzie więc mama relaksuje się przy słabej rozpuszczalnej i książce :D

O fajne okoliczności przyrody :-) My mamy zamiar zrobić jakiś spacer. Póki co leżę sobie i też czytam Remigiusza Mroza drugą część trylogii pt; Połów. Balkon otwarty a słonko super świeci!

reklama
Do góry