reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny czy morfologia zawsze naczczo ????

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepiej zadzwonić do laboratorium. Ale nie słyszałam żeby morfologia w ciąży nie była na czczo. [emoji50] zawsze mi powtarzają przy skierowaniu że na czczo morfologia.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Igg igm na pewno nie musi być na czczo. Robiłam kilka razy i zawsze się pytałam. Nie wiem jak te inne. Ale ja zawsze dzwoniłam do laboratorium z takimi pytaniem.

Pojechałam po śniadaniu. Zapytałam Pani, która pobierala. Ona mi mówi, że pracuje też w szpitalu i tam nawet morfologię pobierają nie raz po posiłku i właściwie nic się nie dzieje.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Pojechałam po śniadaniu. Zapytałam Pani, która pobierala. Ona mi mówi, że pracuje też w szpitalu i tam nawet morfologię pobierają nie raz po posiłku i właściwie nic się nie dzieje.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
To super. A z tą morfologią to oczywiście że się nic nie dzieje...ale obraz wyników może być lekko niemiarodajny. To podobnie chyba z robieniem testu ciążowego [emoji1] też zalecają z pierwszego porannego siusiania bo wynik będzie bardziej prawdopodobny.

Powiedzieli mi, ze jak wszystko mam na kodzie B 100% platne, to nie ma zadnego znaczenia dla nich, ze sie naklada. No to uff.

Na syrop dla ciezarnych szkoda pieniedzy (i zdrowia) - tam sa wyciagi owocowe i czosnek, ale w syropie, czyli slooodkie.

Fiorda jest spoko, biore bardzo czesto, ale bardziej na chrypke niz na bol.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jest kilka lekow na gardlo, ktore mozna w ciazy. A masz, Szalona 29, jakis, ktory zawsze Ci pomaga? Dla mnie najbardziej przeciwbolowy jest spray tantum verde (teraz sa tez odpowiedniki innych firm).

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam u pediatry z malym dzisiaj.. i przy okazji zajrzal mi do gardla :) wlasnie mowil o tantum ze moge psikac..a mam go akurat w domu...i psikam..on jest wlasnie odkazajacy znieczulajacy.. a ze ja malo lekow za zycia bralam..wiec mysle ze pomoże
... dopiero wrocilam do domu i zjadlam..

Dzień dobry ja ostatnio jak byłam przeziębiona to po za naturalnymi lekami typu sok z malin i syrop z cebuli, brałam na gardło Prenale n Gardło to tabletki nadla kobiet w ciąży za 8zl. I do tego miałam hipertonic spray sól morska do nosa i to było naprawdę super, katar przeszedł bardzo szybko.

Życzę zdrówka
Jannie mam kataru ani kaszlu ani goraczki.mtylko te opuchniete migdaly ze przelykanie sliny boli....

A malinki mam z wlasnej dzialki....juz rozmrozilam :)

Zdrówka dla synka wiem co przechodzisz ja mam problemy z chorowaniem mojej 5 letniej córki :( już nie wiemy do jakiego lekarza jechać jedni każą do neurologa a inni do reumatologa zwariować idzie :no:
U nas na szczescie wyniki krwo dobre wyszly..stany zapalne byly.... teraz czekamy na to co laryngolog powie i zleci....ale stres jest..a policzki go bola nadal juz 4 miesiace...

reklama
Szalona jak ja byłam chora to piłam ten syrop i brałam Fiorde ale ją też można podobnie jak te dla kobiet w ciąży.
No i dużo herbaty z malina ale najlepiej taką bez cukru...naturalna plus imbir.
Ja jeszcze na ból gardła tarłam imbir do pepsi i to bardzo mocno podgrzewałam...też zwalcza bakterie a przynosi wielką ulgę.
77bbb4c5d69e4d23e37777e422686a50.jpg

Ja ciagle herbate. Z miodem cytryną i imbirem... a juz mi sie znudzila... to dzis z malinami bede pic :)
A od slodkiego mnie odrzuca... no i pewnie mi ta cukrzyca wyjdzie

Do góry