Marta_2606
Zaciekawiona BB
Witajcie Dziewczyny ależ nadrukowałyście Nie dam rady nadrobić..życzę Wam spokojnego i pogodnego weekendu :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My jutro świętujemy szóste urodziny córki. Ale zleciało...Jutro ma byc cieplutko... bedzie ekstra...wyjde z dziecmi na dwor rysowac kredami )) nie moge sie doczekac, pomalutku wraca mi ochota na slodkie, ale to kosteczka czekolady, a nie cala tabliczka...
Ogarniam z bratem prezent na 30sto lecie ślubu
Nic. Przecież to jest tylko ważne przy badaniach prenatalnych. Normalny lekarz który prowadzi ciąże nie musi mieć tego certyfikatu
aspekt, trzymamy kciuki, żeby bezpiecznie minęło... daj koniecznie znać po powrocie jak jest, jeśli pojechałaś do lekarza.Krew mi znowu leci, już nie mam siły.
ja po wizycie, moje przypuszczenia bardzo silne na córcię okazały się synem! (na 90%)
maleństwo ma 4,13cm i jest wszystko ok, za 2 tygodnie prenatalne
Super gratulacjeja po wizycie, moje przypuszczenia bardzo silne na córcię okazały się synem! (na 90%)
Super! Ale już widać co mieszka w brzuchu? az Ci zazdroszczę,ze juz wieszja po wizycie, moje przypuszczenia bardzo silne na córcię okazały się synem! (na 90%)