Proponuje założyć oddzielny wątek na takie istotne linki informacje itp. bo do jesieni trochę się tego nazbiera, a po co tyle szukać ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Proponuje założyć oddzielny wątek na takie istotne linki informacje itp. bo do jesieni trochę się tego nazbiera, a po co tyle szukać ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O, i to potwierdza moje przypuszczenia, że pomierzy dzidziusia na waszej rutynowej wizycie. Ale mam nadzieję, że uda Ci się załatwić tę refundację i będziesz miała pełne, długie badanie na nfzUff...moja dr ma
Już mi jest wszystko jedno czy za darmo czy zapłacę,chcę zbadać dzieciątkoO, i to potwierdza moje przypuszczenia, że pomierzy dzidziusia na waszej rutynowej wizycie. Ale mam nadzieję, że uda Ci się załatwić tę refundację i będziesz miała pełne, długie badanie na nfz![]()
Już mi jest wszystko jedno czy za darmo czy zapłacę,chcę zbadać dzieciątko![]()
Ja sie tu przy Was bardzo dużo uczę i to obstawanie przy prenatalnym to też troszkę Wasza zasługa. Nie wynikało to ze skapstwa,ale z niewiedzy.. Kiedy ja byłam w ciąży z synem 17lat temu,to mimo że też wszystko prywatnie to usg miałam ze 4,a o prenatalnych nie słyszałam. Bardzo dużo się zmieniło i czuję się jakby to była moja pierwsza ciąża
@Mama po raz drugi to bardzo się cieszępo prostu z tego co widzę to tych lekarzy nie jest tak strasznie dużo,przyjmując nawet,ze w srednim mieście jest ok 10 ginow
![]()
My nie mamy jeszcze Dzieci. Czekamy na Dzieciątko właśnie
A ja jako Zosia Samosia dom sama ogarniałam bo..lubię!
O zgrozo
Śmieci. Gotowanie. Sprzątanie. Ja.
Prasowanie . Ja
No i normalnie do pracy .
Teraz próbuje Ukochanego nauczyć obowiązków
Czasami z różnym skutkiem.
Tak na przykład w przedpokoju dzisiaj stały 4 worki ze śmieciami.
Ja nic nie mówię. Spojrzał i powiedział, że wyrzuci jak wróci.
Czasami pozmywa gary. Teraz często pyta czy coś pomóc. A to pranie wywiesi.
Zrobiłam mały błąd Ale powoli prostujemy
Liczę, że do porodu nie będą się śmieci walały. Wejdzie Mu w nawyk dbanie o dom i o Nas![]()
Dlaczego za wagę? Przutylas sporo w ciąży?zgadza się, ja ogólnie nie byłam przekonana do tych badań, ale idę je wykonać, fajnie że lekarz ma ten certyfikat, boję się jednak że skrytykuje mnie za wagę...