reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Nie buzuja ale jak czytam coś co koleżanka pisze ze jest w standardzie a nie jest to raczej trzeba sprostować. Bo dużo jest dziewczyn co rodzic będzie 1 raz. Więc jeśli koleżanka tak miała super to dobrze byłoby podkreślić ze na NFZ ale w prywatnym szpitalu, a nie w państwowym. Po "podziekowaniach" pod moim postem raczej widać, że dziewczyny wola opis warunków z jakimi mogą zapoznać się w publicznej placowce a nie w prywatnej. I raczej to zrozumiałe ze trzeba takie rzeczy prostować (nie tylko ja pisałam ze koleżanka w błąd wprowadza)

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Ale po co tyle jadu ?
Koleżanka napisała z autopsji i nie uważam, żeby wprowadzała celowo w błąd. Wystarczyło zapytać gdzie rodziła. Nikt tu nie jest guru forum ile fanów by nie mial, żeby mówić kto ma się odzywać, a kto nie.
Trzy głębokie wdechy, bo siejesz niemiłą atmosferę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nasz maluszek 12+3 (na 75% synek) długość 62,3mm, wszystko super. Rozwija się prawidłowo i wszystkie wymiary, przepływy i narządy są ok. Cieszymy się przeogromnie no i chyba znowu mój mąż miał lepszego nosa niż ja... ja czułam, że to dziewczynka. :)

Śliczny chłopczyk :-) to niesamowite, że w 12 tc już taki fajny mały człowieczek.
Gratulacje!
^_^

A ja mam Tak, że czasami nie mogę patrzeć na jedzenie. Mdli mnie.
Różne to są pory.
Po czym mam taką ochotę na coś konkretnego jak dzisiaj na gołąbka.
Zjadam wtedy tylko pół porcji bo więcej nie mogę.
Dziwne to. Takie różne fazki.

Gołąbki chodzą za mną już od dwóch tygodni ale nie mam siły żeby je zrobić :D Wstaje codziennie po 11, w ciągu dnia drzemka 1-2 godz... młodłości mam czasami tylko i to wieczorem, od kilku dni wróciła mi ochota na kawkę...

Śliczny chłopczyk :-) to niesamowite, że w 12 tc już taki fajny mały człowieczek.
Gratulacje!
^_^

Dziękuję :) Maluszek wyjątkowo chętnie współpracował. Na początku spał, więc pani dr wszystko posprawdzała, a później się obudził i pokazał wszystko czego nie było widać jak spał. No Aniołek :)

Gołąbki chodzą za mną już od dwóch tygodni ale nie mam siły żeby je zrobić :D Wstaje codziennie po 11, w ciągu dnia drzemka 1-2 godz... młodłości mam czasami tylko i to wieczorem, od kilku dni wróciła mi ochota na kawkę...

Ja dzisiaj w pracy, na stołówce zjadłam:-)
Zazwyczaj gotuje i sobie przynoszę Ale czasami schodzę do kantyny.
Jutro mam wolne jupiiiii :-D

reklama
Do góry