reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Spokojnie mamy zupelnie inny cel wiec sie nie dogadamy. Ja bezproblemowo chce pogadac.
Nie pisalam ze cos jest w standardzie wszedzie, uwazam ze spinasz sie nie potrzebnie i zupelnie przeinaczasz to co pisalam, pisalam co ja mialam wiec nie sadze ze wprowadzilam kogos w blad.

Skoro uwazasz ze wiekszosc chce rozmawiac tylko i wylacznie co jest w panstwowych szpitalach ok, ja myslalam ze wiekszosc chce poprostu rozmawiac. Widocznie sie myle.
Skoro masz tyle fanow i podziekowac to oswiecaj wszystkich co i jak. Ja sie juz nie odzywam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I już nie przesadzaj z tym nieodzywaniem bo nikt Ci nie zabrania :) wręcz przeciwnie tylko musimy może lepiej opisywać nasze sytuacje

reklama
Witam serdecznie. Dołączał do październikowych mam, wstępny termin to 30.10.2018, ale to się okaże muszą tydzień pozdrawiqm.
A jak tam wasze mdlosci minęły ? Moje zaczynają się ok 17 i juz do wieczora....
Ja też mam popołudniowe ale chyba powoli mi mijają bo są słabsze i krocej trwaja.Mam nadzieję ze nie wrócą te co miałam od 6 do 9 tyg. Teraz mam 10t00d. A Ty który tydzień :) ?

Nie buzuja ale jak czytam coś co koleżanka pisze ze jest w standardzie a nie jest to raczej trzeba sprostować. Bo dużo jest dziewczyn co rodzic będzie 1 raz. Więc jeśli koleżanka tak miała super to dobrze byłoby podkreślić ze na NFZ ale w prywatnym szpitalu, a nie w państwowym. Po "podziekowaniach" pod moim postem raczej widać, że dziewczyny wola opis warunków z jakimi mogą zapoznać się w publicznej placowce a nie w prywatnej. I raczej to zrozumiałe ze trzeba takie rzeczy prostować (nie tylko ja pisałam ze koleżanka w błąd wprowadza)

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Napij się może melisy ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oar8flw178dnjg4g.png

Witam serdecznie. Dołączał do październikowych mam, wstępny termin to 30.10.2018, ale to się okaże muszą tydzień pozdrawiqm.
A jak tam wasze mdlosci minęły ? Moje zaczynają się ok 17 i juz do wieczora....

Hej. Mnie mdli nadal, tylko o innej porze. Teraz od godziny 18-20 do końca dnia mam mdlosci.

Nasz maluszek 12+3 (na 75% synek) długość 62,3mm, wszystko super. Rozwija się prawidłowo i wszystkie wymiary, przepływy i narządy są ok. Cieszymy się przeogromnie no i chyba znowu mój mąż miał lepszego nosa niż ja... ja czułam, że to dziewczynka. :)

Ah nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia usg [emoji5] ja mam wizytę w przyszły wtorek

dhi4vfxm6kqiejz1.png

reklama
Do góry