Mamisia83
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie gin kazał odstawić duphaston i już od 3 dni nie biorę. Trochę mnie to zaskoczyło że tak od razu ale powiedział że z ciąża jest ok i nie trzeba go więcej brać.
Ja u gina za 2tyg będę czyli zanim całkiem zejdę do zera więc jeszcze go podpytam czy co 2gi dzień nie zostawić...lub 50...już sama nie wiem :/Mnie gin kazał odstawić duphaston i już od 3 dni nie biorę. Trochę mnie to zaskoczyło że tak od razu ale powiedział że z ciąża jest ok i nie trzeba go więcej brać.
Ja oglądam. Byla na meczu i ktoś tam bombę podłożył. Tłum ja przewrócił. Upadła na brzuch i straciła przytomność. Dziecko urodziło się ale w ciężkim stanie. Później zmarło. To tak w skrócie .
Wiem że normy są dla osoby "normalnej" a nie w ciąży dlatego tak jak pisałam czekam na wizytę jeszcze 1,5 tyg. Ewentualnie jak trzeba będzie to zadzwoni położna w sprawie wyników. Ogólnie bardzo lubię moja przychodnienie ma jakiś wielkich odstęp od norm, ja miałam podobnie i lekarz nic nie mówił