reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Wróciłam z izby. Nic mi nie poradzili (tylko zwiększyli duphaston z 2 tabl do 3 tabl). Ale faktycznie był sens jechać po to, żeby uspokoić się na widok żywego dziecka i żeby uspokoić męża, który zrobił się dzisiaj zielony.

A Maluszek już ma 4 cm!

reklama
Wróciłam z izby. Nic mi nie poradzili (tylko zwiększyli duphaston z 2 tabl do 3 tabl). Ale faktycznie był sens jechać po to, żeby uspokoić się na widok żywego dziecka i żeby uspokoić męża, który zrobił się dzisiaj zielony.

A Maluszek już ma 4 cm!
Uffff całe szczęście, że wszystko okej. Leż i odpoczywaj. [emoji4]

Cieszę się że wszystko w porządku [emoji5]. Przynajmniej teraz jesteś spokojniejsza [emoji5]. Oszczędzaj się [emoji5].

rr7luqh.png

A Maluszek już ma 4 cm!

Bardzo cieszę się że wszystko dobrze ^_^

A Maluszek już ma 4 cm!
Uff, cieszę się:) leż sobie teraz grzecznie, odpoczywaj:)

Dziękuję. Podobno ryzyko poronienia teraz jest dla mnie większe niż 2 tyg temu (pokazałam zdjęcie usg i opis z poprzedniej wizyty). Jutro pogadam z wprowadzacym, moze jeszcze jakies leczenie wymysli. No i bede sie umawiala na usg I trym - pewnie za jakieś 2 tyg.

Dziękuję. Podobno ryzyko poronienia teraz jest dla mnie większe niż 2 tyg temu (pokazałam zdjęcie usg i opis z poprzedniej wizyty). Jutro pogadam z wprowadzacym, moze jeszcze jakies leczenie wymysli. No i bede sie umawiala na usg I trym - pewnie za jakieś 2 tyg.
A który masz teraz tyg?

nzjdyx8dtnebih09.png

reklama
Jejku Dziewczyny, przez jakiś tydzień Was nie czytałam i nabiło mi się ponad 200 stron do nadrobienia, kilka dni nadganiałam... :eek:
A teraz jeszcze próbuję napisać posta i trzeci raz mi go kasuje :crazy:

Więc nie będę się rozpisywać, bo już nie mam siły :p

Gratuluję wszystkim zaręczonym :D wiem, że jakieś sto postów spóźniona, ale co tam :p

Ja jutro idę do lekarza, strasznie się boję, bo podejrzewam, że mogę mieć coś z nerkami, rok temu jakoś miałam tam jakiś kamyczek, a teraz od kilku dni mnie strasznie kłuje pod żebrami z boku, nie mogę leżeć, obracać się, boli jak kaszlę, kicham albo się załatwiam :sad:

@aspekt trzymaj się, jeśli wiesz już, że dziecko ma się dobrze, bądź dobrej myśli! :) :)

Ostatnia edycja:
Do góry