aspekt
Fanka BB :)
Chodzi o zbadanie odczynu Coombsa? Dzięki za info, nigdy nie słyszałam.kazda kobieta w ciazy powinna miec zbadane przeciwciala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzi o zbadanie odczynu Coombsa? Dzięki za info, nigdy nie słyszałam.kazda kobieta w ciazy powinna miec zbadane przeciwciala
Jakies 70km od Poznania, w Lesznie, sniegu od cholery [emoji3][emoji3]
2 wizyta 22 marca [emoji173]
Tak, test coombsaChodzi o zbadanie odczynu Coombsa? Dzięki za info, nigdy nie słyszałam.
Ooo jaki???[emoji173]Jak miło ze was jest jeszcze tyle o tej porze
Jeszcze 4 str nadrabiam i Was dogonie
Kupilam dzis wózek !!!!
Ja zwykle o tej porze już dawno śpię, ale mnie zemdliło i jakoś tak się bujam.Jak miło ze was jest jeszcze tyle o tej porze
Jaki? SzalonaKupilam dzis wózek !!!!
Wiecie co, jestem bardzo zaskoczona (pozytywnie!), ile nas tu jest, czekających na trzecie dziecko. Do tego na zdjęciach na forum widziałam same zadbane laski! Do tej pory słabo mi było na myśl o reakcji otoczenia: te komentarze o 500+ i Karcie Dużej Rodziny, ale teraz widzę, że będę miała u Was zrozumienie!
Dziewczyny u Was tez syplo sniegiem?
Ja sobie dzis pozwolilam i wciagnelam pol pizzy i umieram [emoji3]
2 wizyta 22 marca [emoji173]
O matko dobrze, że się nic nie stalo. Trzeba uważać, teraz pewnie ślisko. Dobrze, że ludzie zareagowali.I to jak, wpadliśmy w poślizg wracając do domu i wylądowaliśmy w rowie. Auto zaczęło przed nami hamować. Na szczęście nic się nie stało, auto też chyba całe. Nawet się nie przestraszyłam, a poczuć tez to słabo poczuliśmy. Byłam w szoku ile ludzi potrafiło się później zatrzymywać i pytać czy wszystko w porządku. Bardzo miło!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom