Emol
Fanka BB :)
O to ja to samo. tyle że jeszcze studiujęMoj maz robił rozszerzone badane nasienia w klinice Invimed. Tez koło 150zl. Jak porównywałam podstawowe z rozszerzonym to w podstawowym prawie nic nie ma w porównaniu do rozszerzonego, poza tym jak cos wyjdzie nie tak to i tak trzeba potem rozszerzone, a cena trochę sie różniła, wiec stwierdziłam, ze lepiej od razu rozszerzone. Na prawdę super informacje tam są, dosłownie wszystko. Lepiej raz, a porządnie tym bardziej, ze nie wiem czy to takie super dla faceta hehe. Abstynencja 3dni miała być.
Przełożyłam tez prenatalne o 3 dni, nie duzo, ale zawsze cos czyli będzie 12t6d i do kobiety, która koleżanka polecała wiec spoko.
Ja kończyłam dzienne mgr studia na kierunku Finanse i Rachunkowość i podyplomowe menedżerskie. Jestem typowym „ścisłowcem”. Poza praca udzielam korepetycji z matematyki.
Hehe powiem Wam, ze powiedziałam mężowi, ze jedna koleżanka z forum będzie mieć bliźniaki i mowię pomysl sobie wszystko razy dwa, a on do mnie: „my byśmy sie cieszyli, nie? Hehe No nie wiem... on może tak, bo to ja będę z dzieckiem w domu hehe ale jest zaleta, ze ciąże sie przechodzi raz, a ma sie od razu dwójkę nie ma tyle przerwy w pracy i te wszystkie dolegliwości...
Kurczę tyle piszecie o tych wynikach badań, a ja dopiero będę w sobotę robić, tez sie boje ze wyjdzie mi jakaś cukrzyca czy cos, bo jem full słodkiego i ogólnie moja dieta całe życie jest kiepska...
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom