reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Też myślałam, że fajnie, ale żaden ginekolog mi nie życzył (musiałam odczekać trochę po anty, żeby serio bliźniaki nie wyszły) bo ciąża mnoga jest wysokiego ryzyka od samego początku. Ale to prawda, fajnie mieć dwójke w jednym wieku :)
Chyba nie ma reguły. Ja mam pojedyncza ciąże i od samego początku ciąża wysokiego ryzyka przez ogromnego krwiaka... będzie dobrze, dbaj o siebie :)

reklama
Drogie Panie, mam pytanko, czy prócz witamin witamin dla ciężarówek jecie ekstra wit. D? Bo w tych miksach to jakaś psia część mi się wydaje jest. Duzo więcej mozna przyjmowac szczegolnie w takich podłych miesiącach... ktoś wie jaki jest max??[emoji848][emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę femibion i dodatkowo Wit d [emoji4]tak mi zalecil lekarz.... najlepiej zapytaj swojego.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

_20180312_205147.JPG
Na Fejsie już się chwaliłam, ale jeszcze tu napiszę :) prawie 2 cm szczescia :D

Załączniki

• _20180312_205147.JPG
    _20180312_205147.JPG
    395,9 KB · Wyświetleń: 351
A co do fejsa to chyba jakaś dziewczyna inna nas tu werbowała na forum październikowe bo właśnie sobie zdałam sprawę że nie należę do tej grupy o której piszecie, tylko -pazdziernik 2018- będę mamą czy jakoś tak ;)

Drogie Panie, mam pytanko, czy prócz witamin witamin dla ciężarówek jecie ekstra wit. D? Bo w tych miksach to jakaś psia część mi się wydaje jest. Duzo więcej mozna przyjmowac szczegolnie w takich podłych miesiącach... ktoś wie jaki jest max??[emoji848][emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja gin mi zalecila zestaw pregna plus, 2x kwas foliowy, magne b6 i teraz jeszcze urosept przez tą infekcję dróg moczowych

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry