reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Tak w ogole to ja mam wstepny tp na 4.11, ale tu sie zadomowilam mimo ze na listopadowkach tez jestem [emoji85] Jesli mnie nie pogonicie to tez chetnie na fb dolacze ;)

4c3tskjoppjijysx.png

Drogie Panie, mam pytanko, czy prócz witamin witamin dla ciężarówek jecie ekstra wit. D? Bo w tych miksach to jakaś psia część mi się wydaje jest. Duzo więcej mozna przyjmowac szczegolnie w takich podłych miesiącach... ktoś wie jaki jest max??[emoji848][emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Drogie Panie, mam pytanko, czy prócz witamin witamin dla ciężarówek jecie ekstra wit. D? Bo w tych miksach to jakaś psia część mi się wydaje jest. Duzo więcej mozna przyjmowac szczegolnie w takich podłych miesiącach... ktoś wie jaki jest max??[emoji848][emoji848]

Ja biorę poza tym co w femibionie jeszcze 4000 jednostek (vigantolletten 1000 2x2). I stężenie we krwi mam ok. Mysle ze ciężko przedawkować.

Dawka dzienna to 2000 jednostek.

A ja dzisiaj jestem mega śpiąca... mimo, ze sie wyspalam to dalej mi sie chce spać. Wcześniej tak nie miałam. Tyle czekałam na wiosnę, a nie mogę nawet wyjsć z domu. Hmmm chodzenie po górach...? Cieszcie sie, ze możecie funkcjonować normalnie, a nie być przykutym do łóżka 24h jak ja... z moich marzeń na teraz to moc bez wyrzutów sumienia wstać zrobić sobie herbatę, wziąć prysznic lub wyjsć z domu chociaż na 5min raz na 3dni lub moc zrobić obiad czy pranie... :D wiec doceniajcie to jak jest :)
m3sxdqk3krm39qgl.png
Popieram..współczuję ogromnie??krwiak?

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
Do góry