NaturalnaMama
Fanka BB :)
No ja od razu zaakceptowalam zaproszenie, czekam na dodanie do grupyDziewczyny co pisaly priv wejdzcie na fb
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja od razu zaakceptowalam zaproszenie, czekam na dodanie do grupyDziewczyny co pisaly priv wejdzcie na fb
No ja od razu zaakceptowalam zaproszenie, czekam na dodanie do grupy
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Ja biorę poza tym co w femibionie jeszcze 4000 jednostek (vigantolletten 1000 2x2). I stężenie we krwi mam ok. Mysle ze ciężko przedawkować.Drogie Panie, mam pytanko, czy prócz witamin witamin dla ciężarówek jecie ekstra wit. D? Bo w tych miksach to jakaś psia część mi się wydaje jest. Duzo więcej mozna przyjmowac szczegolnie w takich podłych miesiącach... ktoś wie jaki jest max??[emoji848][emoji848]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Drogie Panie, mam pytanko, czy prócz witamin witamin dla ciężarówek jecie ekstra wit. D? Bo w tych miksach to jakaś psia część mi się wydaje jest. Duzo więcej mozna przyjmowac szczegolnie w takich podłych miesiącach... ktoś wie jaki jest max??[emoji848][emoji848]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram..współczuję ogromnie??krwiak?A ja dzisiaj jestem mega śpiąca... mimo, ze sie wyspalam to dalej mi sie chce spać. Wcześniej tak nie miałam. Tyle czekałam na wiosnę, a nie mogę nawet wyjsć z domu. Hmmm chodzenie po górach...? Cieszcie sie, ze możecie funkcjonować normalnie, a nie być przykutym do łóżka 24h jak ja... z moich marzeń na teraz to moc bez wyrzutów sumienia wstać zrobić sobie herbatę, wziąć prysznic lub wyjsć z domu chociaż na 5min raz na 3dni lub moc zrobić obiad czy pranie... wiec doceniajcie to jak jest