reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Wynik był następnego dnia. Natomiast maz robił tylko takie pierwsze podstawowe badania...później jak jest coś nie tak to rozszerza się diagnostykę i być może na dokładniejsze badania czeka się dłużej. Ogólnie jesteśmy zadowoleni. Cena chyba ok 130 zł wiec też w miarę ok

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
A ile dni abstynencji musiało być do badania ?

reklama
My robilismy rozszerzone badanie nasienia, czekalismy kolo 3 dni, 150zl

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

Chyba od 3 do 7. U męża było 5 ale pamiętam że jak się umawau telefonicznie to Pani mu jeszcze mówiła ile dni będzie najlepiej.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Oligofreno to nie pedwgogika umysłowo chorych. Takich to psychiatra leczy.

To jest nauczanie osób z deficytami, osób z niepełnosprawnością umysłowa a nie umysłowo chorych.

Ja skończyłam pedagogikę i robię magisterkę z oligofrenopedagogiki

To będę mieć do Ciebie w takim razie pare pytań [emoji5] napisze później na pm

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dhi4vfxmrwrvm3d0.png

Dziewczyny,wróciłam z laboratorium. Wyszły mi jakieś bakterie w moczu,ale bardziej mnie martwi cytomegalia igm:ujemny,watpliwy,dodarni . Igg i toksoplazmozy nie ma bo się aparat popsul i dopiero w czwartek wyniki. Miała któraś z Was podobnie?

reklama
Do góry