reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Moj lekarz robi prenatalne dopiero od 11t6d, ja ide 12t4d. Mysle, ze za wczesnie tez nie ma co isc (choc pokusa straszna) bo pomiary moga byc niedokladne.

reklama
Odnośnie starań i tego żeby zająć czymś myśli, żeby odpuścić itd to nam się udało dopiero po roku kiedy tak naprawdę się tym zajęliśmy. Mąż zrobił badania nasienia, ja poszłam do gin na monitoring...myślałam cały cykl bardzo intensywnie, staraliśmy się w ściśle określony dzień i wyszło [emoji4]...wiec nie zawsze jest tak że trzeba przestać myśleć. Mnie to np uspokoiło bo wiedziałam że teraz lekarz mówi co mam robić, owulacja jest na bank potwierdzona wiec co może pójść nie tak...

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
hej :) gdzie robiliście badania nasienia ?

Hejo dziewczyny mam pytanko a mianowicie gdzie kupie najtaniej wyprawke dla noworodka od pampersow po wózek itd czyli wszytko ?

Najtaniej na olx.. i lokalne grupy na fb... i allegro... lekarstwa..kremy...nawet reczniki..aspiratory do nosa ..ert.... z apteki internetowej np. Gemini

Ostatnia edycja:
To było moje marzenie od 7 lat, więc teraz je realizuję. Podoba mi się bardzo [emoji7] robię kliniczną dzieci i młodzieży i zwykłą kliniczną. Jest mega!
Podyplomowo jeszcze planuję oligofrenopedagogikę, czyli pedagogika, ale do osób umysłowo chorych

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

Oligofreno to nie pedwgogika umysłowo chorych. Takich to psychiatra leczy.

To jest nauczanie osób z deficytami, osób z niepełnosprawnością umysłowa a nie umysłowo chorych.

Ja skończyłam pedagogikę i robię magisterkę z oligofrenopedagogiki

Wspaniale, że z okruszkiem wszystko dobrze [emoji5]

Z tym cukrem to tak jest. Ja czekam na wyniki dzisiejszych badań między innymi glukozy...

ny0z5ax.png
No ja mam wlasnie glukoza w normie..ale na granicy przekroczenia tej normy

Oligofreno to nie pedwgogika umysłowo chorych. Takich to psychiatra leczy.

To jest nauczanie osób z deficytami, osób z niepełnosprawnością umysłowa a nie umysłowo chorych.

Ja skończyłam pedagogikę i robię magisterkę z oligofrenopedagogiki

Okej, może źle to ujęłam, ale to mi chodziło. Pisałam na szybko i nie do końca myślałam co piszę

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I ile czekaliście na wynik ? dzięki za informację
Wynik był następnego dnia. Natomiast maz robił tylko takie pierwsze podstawowe badania...później jak jest coś nie tak to rozszerza się diagnostykę i być może na dokładniejsze badania czeka się dłużej. Ogólnie jesteśmy zadowoleni. Cena chyba ok 130 zł wiec też w miarę ok

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry