Pl-AN*NA-Trzecie
Fanka BB :)
Ciekawe od czego to zależy...
Mi wczoraj lekarz tłumaczył ze brzuszek może być większy jak się dzidziuś nie wysiusia. Po wysiusianiu się zmniejsza podobno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe od czego to zależy...
Jesli bedziesz karmic piersia, to nie przejdzie szybko [emoji14]Jestem nienażarta... dziewczyny... czy to przejdzie???!!
sprawdziłam:Nie wiem jak dużo większy, ale u mojej córci też tak było. Jak się urodziła to miala 33 obwód główki i 35 obwód brzuszka.
No ćwiczy macica, ćwiczy.Dzisiaj mam bóle z krzyża ale nie wiem czy to skurcze czy maluch coś uciska ale tez brzuch twardnieje co kilka minut już mam dość[emoji852]️
Może po porodzie [emoji4]Jestem nienażarta... dziewczyny... czy to przejdzie???!!
Powodzenia [emoji110] [emoji110] będzie dobrze [emoji4]Mój synek podobno ma głowę o 2 tyg większa niż wskazuje termin z OM.
Dziewczyny jutro rano jadę na cięcie [emoji4]stresik już lekki jest . Trzymajcie kciuki żebym jakoś dała radę . Dobrej nocki [emoji4]
PowodzeniaMój synek podobno ma głowę o 2 tyg większa niż wskazuje termin z OM.
Dziewczyny jutro rano jadę na cięcie [emoji4]stresik już lekki jest . Trzymajcie kciuki żebym jakoś dała radę . Dobrej nocki [emoji4]
Takie myśli to my wszystkie mamy. Jeszcze raz życzę powodzenia i daj znać jak poszło jak dojdziesz do siebie [emoji110] [emoji110] [emoji5]Dziękuję Wam bardzo dziewczyny [emoji4]zapowiada się ciekawie bo nocke mam całą nieprzespana...tysiące myśli w głowie oby tylko syn urodził się zdrowy i czy dam sobie radę jako mama. Stanowczo za dużo myślę i analizuje
Miłego dnia dziewczyny. Dam znać jak tylko będę w stanie [emoji4]