sandralevv93
Fanka BB :)
Hehe jak mi aniball przyspieszy porod to w sumie nie pogniewam sie [emoji23]To może lepiej zacząć od skończonego 37 tc [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe jak mi aniball przyspieszy porod to w sumie nie pogniewam sie [emoji23]To może lepiej zacząć od skończonego 37 tc [emoji23]
Jak bylam w ciazy z synkiem to w ikei mi straszą pani wyrzuciła, ze jestem straszna, inna ciezarna stala w kolejce jak ludzie, a ona sie spieszy do wnuczki i nie bedzie mnie wpuszczać. W koncu mam dziecko przy sobie, to po co sie pcham. Jak moge to staram sie sama upomnieć. W Lidlach czy Biedronkach w kasach nje widza, ludzi nie widza. A co do stania i pytania to moja znajoma straciła przytomność stojąc do kasy w biedronce, wiec mam gdzies opinie innych jak Moge to ide przod.
A tam. To taka trochę lalka, tylko żywa... [emoji23][emoji23]A dzięki wam za odpowiedź. Ja mam najwięcej pajacyków i body rozpinanych z przodu reszta ubranek mnie przeraża. Bo narazie nie jestem wstanie wyobrazić sobie przepchniecia głowy dziecka przez dziurę i włożeniu rączek bez ich złamania.
Mam nadzieje ze szybko się oswoje z takim maluszkiem.
A to u nas 1 zawsze otwarta..a jak wiecej ludzi to otwieraja kolejne..to samo biedra... kasa nr 1 zawsze czynna....ale musze spojrzec czy jest znaczek z ciekawosciU mnie w lidlu jest ta kasa , jeszcze ani razu nie byla otwarta jak robilam zakupy. A robie dosc czesto tam. Fajnie trafic na ludzi co zauważa. Milszy dzien wtedy. na szybszy porod mozna pic jeszcze herbatke z liści malin.
Co do zszywania na żywca.... nie dalabym sie chyba..kazalabym sie jeszcze raz znieczulac.... to brzmi jak w horrorze..ale wiem ze tak robią... masakra jakaś.....
Co do znieczulen przy porodzie..to standardowo sie slyszy
"anestezjolog jest teraz zajety"
Ja mam też trochę obaw a to moje drugie dziecko będzie jak ostatnio zobaczylam dwu-tygodniowego bobaska koleżanki to sie przerazilam ze to takie malutkie bałam się na rece wziąć... damy rade kochana instynkt macierzyński nam pomoże
Za ile go znalazłaś ? Ja chyba jeszcze lekarza zapytam i na szkole rodzenia położnej co ona na ten temat myśli. Opinie są dobre tylko na ile to są opinie a na ile reklama.
Ja moja Hanie od drugiego tyg kladlam spac wlasnie w spiworwk bez rekawkow, a ubieralam ja w pajaca. Ona wrześniowa wiec praktycznie ta sama.pogoda bedzie jak nie cieplej.A dzięki wam za odpowiedź. Ja mam najwięcej pajacyków i body rozpinanych z przodu reszta ubranek mnie przeraża. Bo narazie nie jestem wstanie wyobrazić sobie przepchniecia głowy dziecka przez dziurę i włożeniu rączek bez ich złamania.
Mam nadzieje ze szybko się oswoje z takim maluszkiem.