okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba 22zl. Jakos takIle ten biustonosz?
Ja mialam rozpuszczalne po laparo i sie nie rozpuścily. Polozna je ściągala po tygodniu [emoji3]Nie znam się na szwach u ludzi, ale wiem, że jak się zakłada kotkom po sterylce szwy rozpuszczalne, to bardzo często mają później reakcje alergiczne i takie wielkie gule im się tam robią. Chyba te zwykłe szwy są trochę bezpieczniejsze.
No i po co drażysz.... dla mnie temat skończony. Możesz jeszcze w 5 nawet 7 postach śmiać się z mąki.
Tez juz nie kupuje, moze jedna paczke ta 20 kilka sztuk nr 1 z Dady kupie i tyle
Ostatnio widziałam babke w Biedroncee jak robila zapasy pampersow Dada, byla w zaawansowanej ciazy [emoji3]
Zakładali mi szwy w nocy i już to był poniedziałek. W środę miałam wypis a w pr miałam zgłosić się do przychodni przyszpitalnej na zdjęcie szwów.@Kocurek a dlaczego po 7 dniach masz miec zdjecie szwow? U mnie w szpitalu zdejmowali wszystkim dziewczynom w dniu wypisu, a to czego nie zdejmowali to sie rozpuscilo... Czyli jak wychodzily w 3 dobie to juz wtedy. Ja wychodzilam niestety w 7 i jak mi polozna zdejmowala to tam juz troche przyroslo za mocno i sie rozpapralo...
tyłko napiszę ze jesli któraś z was nie używała żelu do higieny intymnej to aby do szpitala nie brała i nie używała pierwszy raz po porodzie bo nie wiadomo jak organizm zareaguje.Oprócz tego tantum Rossa czy Ginexid polecam płyn do higieny intymnej po porodzie...ma bardzo dobry skład i opinie. Zobacz załącznik 880749