reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja mam fb i zdjęcie mojego dziecka a raczej rodzinne jest ostatnio ze świat bożonarodzeniowych więc chyba nie każdy kto ma fb się chwali :) ale rozumiem co masz na myśli, mam w znajomych mamusie które wrzucają 2 razy w tyg foty po 40 sztuk gdzie większość jest rozmazanych i opis: moi mężczyźni, moja księżniczka, czy nie jest cudne? Itd. Aż się wymiotowac chce. [emoji13]

A mi to zawsze humor poprawia :-)
I są osoby do których taka stylówa pasuje jak ulał.
:-D
Kiedyś dla żartów mówię do P.
Ej weź się odznacz na fejsie to się zrobimy że jesteśmy razem i będę mogła Cię odznaczac na zdjęciach :-p
Jego spojrzenie mówiło wszystko. :-p

Taka znajoma, która niewiele wie o moim życiu A mam ja na fejsie . Zapytała czy mi coś nie pomóc bo chyba sama będę dziecko wychowywała. Faceta na fejsie ni śladu.
:p

reklama
No ale widocznie zrozumiał albo nie wiem co tam jeszcze..i nie komentował więcej. malutko przytyłaś. Może hormony ciazowe służą utrzymaniu wagi?
Ja tez jestem z tych troszkę większych i czuje sie obecnie jak słoń :D no ale cóz,najważniejsze maluchy :D
Wczoraj z koleżanką która me termin za 2 tyg. się spotkałam...ma 22kg na plusie. Dla mnoe wygląda pięknie ale ona mówi, że już ledwo chodzi i wierzę jej bo to ogromne obciążenie. Zawsze taka drobniutka była 50kg wagi a teraz...Ja przy niej to pikuś a wydawało mi się że już pękam w szwach :p
Macie juz w domu? Kurcze,ja mam trochę daleko do ikei żeby sie przejechac tylko pooglądac:/
Przy okazji wizyty u gin.w Lu do Ikei musisz wstępować na oglądanie :)

A mi to zawsze humor poprawia :-)
I są osoby do których taka stylówa pasuje jak ulał.
:-D
Kiedyś dla żartów mówię do P.
Ej weź się odznacz na fejsie to się zrobimy że jesteśmy razem i będę mogła Cię odznaczac na zdjęciach :-p
Jego spojrzenie mówiło wszystko. :-p

Taka znajoma, która niewiele wie o moim życiu A mam ja na fejsie . Zapytała czy mi coś nie pomóc bo chyba sama będę dziecko wychowywała. Faceta na fejsie ni śladu.
:p
Hahaha to mój miał na profilowum zdjęcie ze za nim jest słońce i twarzy Noe widac. To zdjęcie miał z 5 lat. Teraz na wakacjach powiedziałam ze chyba musi zrobić Nowe, bardziej aktualne bo ma zakola. [emoji23] i bobasa. To powiedział ok Ale się odwrócił więc widać tylko jego tyłek i naszego syna którego ma na rękach Ale też tylko tył głowy więc no... dalej incognito

Ja mam fb i zdjęcie mojego dziecka a raczej rodzinne jest ostatnio ze świat bożonarodzeniowych więc chyba nie każdy kto ma fb się chwali :) ale rozumiem co masz na myśli, mam w znajomych mamusie które wrzucają 2 razy w tyg foty po 40 sztuk gdzie większość jest rozmazanych i opis: moi mężczyźni, moja księżniczka, czy nie jest cudne? Itd. Aż się wymiotowac chce. [emoji13]
Ja mimo ze lubie osoby, ktore mam w znajomych na fb to czesto uzywam opcji 'przestan obserwowac' wlasnie dlatego, ze wrzucaja 5 ujec z jednego momentu i tak po kilka razy dziennie [emoji85] bardzo lubie instagram, story na instagramie i mam wrazenie, ze tam duzo wrzucam, ale pozniej patrze na kolezanki i jednak nieee, malo daje [emoji14] ale mnie ogolnie fb juz denerwuje, za duzy balagan sie porobil..

Wex nie strasz [emoji14] Mam nadzieję,że sił mj starczy na wszystko :D
Kochana ja nadzieję to też mam ale wyobrażam sobie że jak coś ze mnie wyjdzie to tak szybko nic tam nie wejdzie [emoji6] A a raczej nic tam nie wpuszcze [emoji15] będę się pewnie trochę bała. No to będzie mój pierwszy poród i zobaczymy jak to będzie. No ale "daj nam Boże lekki poród i za rok następne" [emoji23] [emoji23]

nawet nie wiesz,jak się cieszę,że mój juz dawno stoi. Teraz chyba by mnie zamknęli do domu bez klamek przez te nocne wybory :D a jaka zmęczona po nich jestem :D
Ja też się cieszę,że z wózkiem nie mieliśmy problemów. Bo teraz ja się nie mogę zdecydować jaki kolor kocyka A co powiedzieć jaki wózek [emoji23] [emoji23]

Przestało lać, robi się ciepło więc lepiej.Nie mam takich zawrotów głowy.
Dziś mam wizytę położnej i podpisanie deklaracji.Weszlam w 26 TC, teraz będą już w razie czego ratować moja corcie.
I tylko mam nadzieję że serducho mi te 10 tyg wytrzyma minimum i obejdzie się bez szpitala.

Póki co ma położenie miednicowe i mocno mnie ciągnie w jednym boku jak się rozpycha .Oby się obróciła do porodu

reklama
Właśnie wróciłam z targu i robię porządek w kuchni. Ogólnie jak coś robię włączam stream mini Max Piotra Kaczkowskiego.
Zastanawiam się czy mój Synek lubi ten głos bo ja bardzo.
Może będzie miał radiowy głos :-)
Ciekawe. Muzyki słucham dużo, ciekawe czy to się przełoży na Jego zamiłowania .

Do góry