Bardzo ciezkie pytanie, bo kazdy ma inne proritety. Dla jednych wazne jest wspinanie sie po szczeblach kariery, dla innych wazne jest zeby cyferki na koncie bankowym wzrastaly, jeszcze inni chca miec swoj biznes i dla nich to najwazniejsze, dla kolejnych najwazniejsza jest rodzina, czas z mezem, zajmowanie sie domem, a jeszcze dla innych zabawa... Wiec.. ile ludzi, tyle opini
Podoba mi sie Jerzy, chociaz mam z nim zle skojarzenia [emoji14] Staś tez ladnie, ale Stanislaw juz mi sie nie podoba...
A w zyciu! Nawet z moja mama czy siostra nie zostawilabym chorego dziecka.
Wiem o tym, ale ja tez chcialam byc szczera i nie ukrywac, ze mam dziecko i co za tym idzie nie do konca jestem dyspozycyjna, czy to przez choroby dziecka czy przez to, ze moglam pracowac tylko w godzinach pracy przedszkola.
Znam mamusie, ktora zaprowadza na 7 corke do przedszkola, z przedszkola odbiera ja babcia, sama mama wraca kolo 20-21 gdy czesto corka spi... Prowadzi swoj biznes i goni za pieniadzem, bo wychodzi z zalozenia, ze im wiecej pieniedzy tym wiecej szczescia. To tak jak wyzej napisalam, kazdy ma inne pragnienia w zyciu..