reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Nie widzę nic do zaznaczenia. Widzę tylko newsletter i możliwość zaznaczenia jakiś aktualności i promocji - ustawienia konta
Jak wpiszesz swoje dane i że spodziewasz się dziecka to każe Ci wskazac ternin porodu. A potem tak jak na zdjeciu

Załączniki

• IMG_20180714_144758.png
    IMG_20180714_144758.png
    66,5 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Aż mnie zatkało .... Na forum wrześniowym już 3 mamusie urodzily :eek: ( koncem czerwca , 12 i14 lipca :o

wiem że to zadkie przypadki , ale mimo wszystko mnie to ruszylo :o

2 z nich to ciążę książkowe bez żadnych dolegliwości zadnych !!! a 1 z problem z przeplywami...

Oby nikogo to nie spotkało i każdej ( w tym mnie samej ) zycze donoszenia ciąży do końca do terminu porodu :rolleyes2:

No cholerka już któraś z Was przypisuje mi coś czego albo nie ja pisałam ( apropo lekarzy i wypowiadania się na forum o medycznych sprawach ) albo cytuje kogoś i słowa kieruje do cytowanej osoby to inna Mama się odzywa ?
:eek::szok:
Nie, @Margonelka nie Ciebie cytowalam.

I tak. Piniądze. Polityka i religia zawsze poróżniała ludzi.
Trzy zakazane tematy przy świątecznym stole [emoji23]

reklama
To pięknie. Ja też ostatnio czytałam że 30 31 tc dużo dzieci ja mam 29+1 i zero rzeczy.
Ale przeżywalnosc dzieci od 30tc to już 95% więc mniej się martwię.

Aż mnie zatkało .... Na forum wrześniowym już 3 mamusie urodzily :eek: ( koncem czerwca , 12 i14 lipca :o

wiem że to zadkie przypadki , ale mimo wszystko mnie to ruszylo :o

2 z nich to ciążę książkowe bez żadnych dolegliwości zadnych !!! a 1 z problem z przeplywami...

Oby nikogo to nie spotkało i każdej ( w tym mnie samej ) zycze donoszenia ciąży do końca do terminu porodu :rolleyes2:

Do góry