Jsawww
Fanka BB :)
Tak mnie dziś wymęczyła ta sytuacja ze walnęłam się w łóżko i leżę .... tylko Polka szalejeTrzymaj się dużo zdrowia życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mnie dziś wymęczyła ta sytuacja ze walnęłam się w łóżko i leżę .... tylko Polka szalejeTrzymaj się dużo zdrowia życzę
No przestań, przexiez bym Was aż tak nie klopotała już i tak dla mnie to bardzo wiele, że mi nocleg proponujesz [emoji173]️ 12.08 jest koncert
U mnie nad Pieninami właśnie przeszła jedna i coś drugiego większego idzie.Apropo burz i sygnałów podobno ma być załamanie pogody w weekend.
Podobno
Bardzo na nie liczę
O to to...Ja tam lubię pomagać,ale jak sie przejadę albo ktoś naduzywa to juz tak średnio.Tez nienawidzę takich gadek , my z mężem tez wolimy sami spędzać czas bez znajomych, bo jak tylko z kimś się spotkamy to od razu sto pytań do..... a to kogoś boli kolano, a to babcie w kręgosłupie strzela .... a mi się rzygac chce jak tego słucham, bo na co dzień mamy dość pracy i w wolnym czasie nie mam ochoty tego słuchać ....
Ulicę dalej ode mnie, jak mnie jeszcze na świecie nie było była głośna sprawa. Kobieta co roku zachodzila w ciążę, dzieci nie było. Ludzie myśleli, że tragedia ludzka, nie dopytywali. W końcu pojawiło się dziecko, rosło a tu znowu kolejne ciążę i nic. Po latach ten chłopczyk opowiedział cała historię Pani w przedszkolu. 'mama w nocy miała dziecko, ale tata je uciszyl'. Ona zareagowała, zaczęło się dochodzenie. Okazało się, że te noworodki były żywcem palone w piecu lub zakopane w ogrodzie. Łącznie znaleziono szczątki 13 (!!!)...
Powiedzcie mi co ludzie mają z głową?! Jak nie chcą dzieci to niech się zabezpieczają, albo w ogóle się do siebie nie zbliżają. To już nawet zwierzęta bardziej dbają o swoje "młode"!!! Skąd się takie pomysły biorą, żeby własne dzieci zabijać? Wybaczcie, ale normalnie czasami jestem za karą śmierci... Tyle myśli mi się zawsze kotłuje w głowie jak słyszę o takich sytuacjach. Jak to się dzieje w XXI wieku w cywilizowanym kraju?
Myślę o tatarze. Ale bym zjadła!
Tak wiem że nie wolno .
Ale karmiąc piersią już tak?