Jsawww
Fanka BB :)
Ja chce takiego z kurczakiem i warzywami ....ale mam kochanego mężczyznę i wieczorem już je zjemMialam.w jiedziele, ale okropny był. Smierdzial mi.strasznie swinia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chce takiego z kurczakiem i warzywami ....ale mam kochanego mężczyznę i wieczorem już je zjemMialam.w jiedziele, ale okropny był. Smierdzial mi.strasznie swinia
Nie wiem czy mialas taka sytuacje, ale ja np od prywatnego lekarza dostajac recepte na jakistam lek (nie pamietam co to bylo) mialam recepte platna 100%. Pani w aptece mi powiedziala ze gdybym miala od lekarza z nfz to bym zaplacila 30%. No ale cozŻyłam nadzieja hahaha za co my te składki płacimy z wynagrodzenia... Porażka
Tak żelazo najlepiej rano na czczo popijane sokiem pomarańczowym .... chociaż mi nawet to nie pomaga , jak norma jest od ok 80 do 180 to ja mam 12...... i hemoglobina 9 w porywach 10..... mój gin mówi ze już by nie żył z takimi wynikami, a ja tak mam całe życieLekow owszem, nie powinno sie popijac ani herbata, kawa ani sokami, tylko woda. Ale zeby sie zalezo wchlanialo powinno byc w towarzystwie witaminy c. Mozna zagryzc owocem, skutek ten sam
Ale duza dzidzia [emoji7] Na kiedy masz termin? [emoji4]Dziś miałam wizytę 29+4 moja Mała waży bliziutko 2kg z pomiarów [emoji14] Mała leży w poprzek...rozpycha mnie potwornie.
Ale mam cukier w moczu. Robiłam wynik ponownie po niedługim czasie i wyszedł jeszcze wyższy.
Dlatego jutro ponownie obciążenie glukozą [emoji53] blech. ....ale tylko tak można sprawdzić czy to chwilowe, czy zapowiada się cukrzyca ciążowa. [emoji17]
Ja ja gdzieś wyczytalam, ze duze ilosci ryżu w ciąży sprzyjaja otylosci u dzieci w brzuszku... ale nie pamiętam gdzie i czy to na 100%prawdaTeż bym ciągle jadła, szkooda, że nie mogę. Teraz jedziemy na weekend do Wrocławia i żałuję, że nie będę mogła dobrze pojeść dzisiaj próbuje zrobić na obiad kopytka z mąki żytniej, ale boję się, że po ziemniorach mi skoczy cukier. Ale ba ryż i kaszę już nie mogę patrzeć, fuj. A najgorszy jest dla mnie chyba ryż brązowy, obrzydliwy. Po ciąży chyba w ogóle nie będę jeść ryżu.
Chyba nie. Ja jem bardzo duzo ryzu i w pierwszej ciazy tez, a mlody z hipotrofia (maly brzuszek, 4 tyg do tylu) i waga 2980 tak dla jasnosci, moje duzo to okolo 3 szklanki surowego ryzu tygodniowoJa ja gdzieś wyczytalam, ze duze ilosci ryżu w ciąży sprzyjaja otylosci u dzieci w brzuszku... ale nie pamiętam gdzie i czy to na 100%prawda
24.09Ale duza dzidzia [emoji7] Na kiedy masz termin? [emoji4]
Na ulotce na moim żelazie napisane jest by zażywać w trakcie lub po obfitym posiłku [emoji50]Tak żelazo najlepiej rano na czczo popijane sokiem pomarańczowym .... chociaż mi nawet to nie pomaga , jak norma jest od ok 80 do 180 to ja mam 12...... i hemoglobina 9 w porywach 10..... mój gin mówi ze już by nie żył z takimi wynikami, a ja tak mam całe życie
Aniu a ile masz wzrostu?A ja 10 mniej zeby nie wygladac jak porzadny chlop no coz, zycie
Ta kielbaska surowa? Nie boisz się?Dziewczyny, moje dzisiejsze śniadanie wyglądało tak. Wyjadam produkty kupione we Włoszech i aż mi żal że za niedługo się skończą. Niby paczkę mogę bez problemu od ojca ogarnąć ale to nie to samo jak wejść do sklepu, pomacac, powachac i wybrać na co mam ochotę... Zobacz załącznik 873937