Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj byłam na glukozie. Nie było tragedii. Z początku prawie zasnelam ale potem było ok :-) dzisiaj powinnam mieć wyniki także się okaże :-)Dzień dobry mamuśki
Dziś ja na glukozie ale moje rano to mi średnio wyszło bo dopiero przyjechałam kompot wypity i czekam... mam nadzieje że bez niespodzianek...
nieczytalam was od 2 dni wiec mam co robić
Miłego dnia
Jakiś inny przelicznik masz. Wyślij lekarzowi najlepiej do konsultacji. [emoji6]Hmmm moja glukoza....
Zobacz załącznik 873306
Jest dobrze!Hmmm moja glukoza....
Zobacz załącznik 873306
To samo osoby palace mogą powiedzieć ; tobie śmierdzi to ty masz problem.
A takie przekomarzanie się chyba sytuacji nie rozwiąże
Kurde a ja mam wyniki glukozy w jakis innych normachWg obowiązujących wytycznych Polskiego Tow. Diabetologicznego to wynik na czczo 92-125 to już cukrzyca ciążowa. Nie mylić z "cukrzycą w ciąży", która jest powyżej 126 na czczo. Może Ty coś na kolację jesz takiego, że Ci rano ten cukier jeszcze wychodzi?
Pomnóż każdy wyniki przez 18 i Ci wyjdzie. Moje labo też podaje w takich jednostkach.Jakiś inny przelicznik masz. Wyślij lekarzowi najlepiej do konsultacji. [emoji6]
Jutro bede u lekarzaJakiś inny przelicznik masz. Wyślij lekarzowi najlepiej do konsultacji. [emoji6]