reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Bo przed badaniem glukozy nie należy nagle zmieniać diety, czy tam rezygnować ze słodyczy. Jeśli jest wszystko ok, to i tak bedzie, nawet jak się zje całą pakę ptasiego mleczka dzień przed.
No to u mnie zmiany diety nie będzie.... ptasie mleczko w zeszlym tyg wchlonelam i czekolade truskawkową.....

Drugi dzien bez butelek...obaj ladnie śpią....
Mlodszy dzis starszego karmil parowkami i papryka..razem zabki umyli
I po zebach prosto do łóżek...ja wyszlam.. chwile pogadali ze soba po swojemu...i zasneli...:)

A z pampersem mlodszego....echhh.. dziecko brzuchu w nocy tak mnie dzgalo...ze rozbudzona bylam od 3 do 4.... z rana nie wstalam na wysadzanie malego...maz sie nimi zaja..a. ja bylam obolala...i niewyspana..spalam do 11.... za to teraz mnie nie boli.... :)
Dzis po kolacji maly znowu zawolal siusiu... postawilam nocnik nawet przed pralka ktora ubraniami krecila..posiedzial chyba ze 3 min.... i wstawal... nie chcialam go na sile trzymac.... wiec zalozylam pampersa... i znowu zbombal sie ze 3.min później.... :/ jutro spróbuję moze przed bajką.przed tv... albo kankana ze szpagatem zatancze....

Ostatnia edycja:
Ja zjadłam dwa kawałki ciasta kruszonego z truskawkami. Miałam ograniczyć cukier ale wróciłam tak zmęczona, że nie mogłam sobie darować.

Nie krępuj się jedz toffifee do końca [emoji16] ja muszę jeszcze dziś namówić niemeza na naleśniki na kolacje [emoji173]️

Bo ja ledwo stoję tak mnie coś w poldupku boli i promieniuje na cała nogę lewa ;(
Ostatnio miałam to samo! Jakby mi ktoś szpilkę w pośladek wbijał jak zmieniałam pozycję [emoji3] widocznie Miłosz się tak raczył ułożyć że jakiś nerw naciskał haha bo na następny dzień przeszło :)

reklama
Dziś wypiłam sama cała cole, zezarlam paczkę chipsów, żelków, cztery wafelki i dwa.kawalki czekolady...O chrupkach malucha nie wspomnę. nie wiem skąd mi się taki Pacman wziął, będę gruba.:/
A ja mam wyzuty sumienia i oczami wyobrazni widze siebie wazaca 100 kg jak zjem dwie kostki czekolady [emoji85]

Do góry