Szalona 29
Moderatorka
..dobra...przestalam miec wyrzutu sumienia...Mnie nic nie mówili ze mam nie jeść dzień przed słodkiego .... tez idę jutro a zjadłam dziś cała tabliczkę czekolady i batonika
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
..dobra...przestalam miec wyrzutu sumienia...Mnie nic nie mówili ze mam nie jeść dzień przed słodkiego .... tez idę jutro a zjadłam dziś cała tabliczkę czekolady i batonika
..dobra...przestalam miec wyrzutu sumienia...![]()
![]()
![]()
No to u mnie zmiany diety nie będzie.... ptasie mleczko w zeszlym tyg wchlonelam i czekolade truskawkową.....Bo przed badaniem glukozy nie należy nagle zmieniać diety, czy tam rezygnować ze słodyczy. Jeśli jest wszystko ok, to i tak bedzie, nawet jak się zje całą pakę ptasiego mleczka dzień przed.
Kurde nie kus !!..... zostalo mi jeszcze drugie pół paczki toffeffe![]()
Ostatnio miałam to samo! Jakby mi ktoś szpilkę w pośladek wbijał jak zmieniałam pozycję [emoji3] widocznie Miłosz się tak raczył ułożyć że jakiś nerw naciskał haha bo na następny dzień przeszłoNie krępuj się jedz toffifee do końca [emoji16] ja muszę jeszcze dziś namówić niemeza na naleśniki na kolacje [emoji173]️
Bo ja ledwo stoję tak mnie coś w poldupku boli i promieniuje na cała nogę lewa ;(
A ja mam wyzuty sumienia i oczami wyobrazni widze siebie wazaca 100 kg jak zjem dwie kostki czekolady [emoji85]Dziś wypiłam sama cała cole, zezarlam paczkę chipsów, żelków, cztery wafelki i dwa.kawalki czekolady...O chrupkach malucha nie wspomnę. nie wiem skąd mi się taki Pacman wziął, będę gruba.:/