Szalona 29
Moderatorka
..dobra...przestalam miec wyrzutu sumienia...Mnie nic nie mówili ze mam nie jeść dzień przed słodkiego .... tez idę jutro a zjadłam dziś cała tabliczkę czekolady i batonika
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
..dobra...przestalam miec wyrzutu sumienia...Mnie nic nie mówili ze mam nie jeść dzień przed słodkiego .... tez idę jutro a zjadłam dziś cała tabliczkę czekolady i batonika
..dobra...przestalam miec wyrzutu sumienia...
No to u mnie zmiany diety nie będzie.... ptasie mleczko w zeszlym tyg wchlonelam i czekolade truskawkową.....Bo przed badaniem glukozy nie należy nagle zmieniać diety, czy tam rezygnować ze słodyczy. Jeśli jest wszystko ok, to i tak bedzie, nawet jak się zje całą pakę ptasiego mleczka dzień przed.
Kurde nie kus !!..... zostalo mi jeszcze drugie pół paczki toffeffe
Ostatnio miałam to samo! Jakby mi ktoś szpilkę w pośladek wbijał jak zmieniałam pozycję [emoji3] widocznie Miłosz się tak raczył ułożyć że jakiś nerw naciskał haha bo na następny dzień przeszłoNie krępuj się jedz toffifee do końca [emoji16] ja muszę jeszcze dziś namówić niemeza na naleśniki na kolacje [emoji173]️
Bo ja ledwo stoję tak mnie coś w poldupku boli i promieniuje na cała nogę lewa ;(
A ja mam wyzuty sumienia i oczami wyobrazni widze siebie wazaca 100 kg jak zjem dwie kostki czekolady [emoji85]Dziś wypiłam sama cała cole, zezarlam paczkę chipsów, żelków, cztery wafelki i dwa.kawalki czekolady...O chrupkach malucha nie wspomnę. nie wiem skąd mi się taki Pacman wziął, będę gruba.:/