reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Bo przed badaniem glukozy nie należy nagle zmieniać diety, czy tam rezygnować ze słodyczy. Jeśli jest wszystko ok, to i tak bedzie, nawet jak się zje całą pakę ptasiego mleczka dzień przed.
No to u mnie zmiany diety nie będzie.... ptasie mleczko w zeszlym tyg wchlonelam i czekolade truskawkową.....

Drugi dzien bez butelek...obaj ladnie śpią....
Mlodszy dzis starszego karmil parowkami i papryka..razem zabki umyli
I po zebach prosto do łóżek...ja wyszlam.. chwile pogadali ze soba po swojemu...i zasneli...:)

A z pampersem mlodszego....echhh.. dziecko brzuchu w nocy tak mnie dzgalo...ze rozbudzona bylam od 3 do 4.... z rana nie wstalam na wysadzanie malego...maz sie nimi zaja..a. ja bylam obolala...i niewyspana..spalam do 11.... za to teraz mnie nie boli.... :)
Dzis po kolacji maly znowu zawolal siusiu... postawilam nocnik nawet przed pralka ktora ubraniami krecila..posiedzial chyba ze 3 min.... i wstawal... nie chcialam go na sile trzymac.... wiec zalozylam pampersa... i znowu zbombal sie ze 3.min później.... :/ jutro spróbuję moze przed bajką.przed tv... albo kankana ze szpagatem zatancze....

Ostatnia edycja:
Ja zjadłam dwa kawałki ciasta kruszonego z truskawkami. Miałam ograniczyć cukier ale wróciłam tak zmęczona, że nie mogłam sobie darować.

Nie krępuj się jedz toffifee do końca [emoji16] ja muszę jeszcze dziś namówić niemeza na naleśniki na kolacje [emoji173]️

Bo ja ledwo stoję tak mnie coś w poldupku boli i promieniuje na cała nogę lewa ;(
Ostatnio miałam to samo! Jakby mi ktoś szpilkę w pośladek wbijał jak zmieniałam pozycję [emoji3] widocznie Miłosz się tak raczył ułożyć że jakiś nerw naciskał haha bo na następny dzień przeszło :)

reklama
Dziś wypiłam sama cała cole, zezarlam paczkę chipsów, żelków, cztery wafelki i dwa.kawalki czekolady...O chrupkach malucha nie wspomnę. nie wiem skąd mi się taki Pacman wziął, będę gruba.:/
A ja mam wyzuty sumienia i oczami wyobrazni widze siebie wazaca 100 kg jak zjem dwie kostki czekolady [emoji85]

Do góry