reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja mam brzuch podobny i wczoraj w pracy każdy zdziwiony ze jeszcze co najmniej dwa miesiące .... „ a wyglądasz jakbyś miała zaraz urodzić” .... denerwują mnie takie teksty

Masakra tez by mnie denerwowały max;/ od razu bym sobie pomyślała ze co to ma znaczyć ? Ze się spaslam czy co [emoji15]

reklama
A tak z ciekawości-pracujecie dalej? Ja mam zamiar ciągnąć jak najdłużej się da bo z domu pracuję ale z drugiej strony siedzenie przed komputerem zaczęło mnie ostatnio okropnie męczyć [emoji17]

O wow. Co za szczegółowy opis. Ja tego nie mam. A teraz jakie masz ciśnienie? Rozumiem że acard bierzesz już do końca ciązy?

Póki co @Kocurek biorę ten acard wstępnie do 36 tygodnia ciąży. Takie są założenia.
Żeby przed porodem odstawić w razie Wu abym krwotoku nie dostała.
Plus u mnie jeszcze niepewna sytuacja bo mam miesniaka przy szyjce i jak mnie zechcą pokroić to i może w 34 tc odstawie.
Wszystko zależy czy Szanowny mięśniak pójdzie w górę. Jak pójdzie w górę i nie będzie przy szyjce będę mogła urodzić naturalnie . Co oczywiście bym wolała ale chcieć to ja sobie mogę.
Póki co ciśnienie mam dobre bo 110 na 70.
Tyle, że słyszałam prawdziwe kłopoty z ciśnieniem mogą się zacząć po 30 tc.
Liczę na to, że właśnie przez to wychwycenie szybko problemu wszystko będzie Ok z tym ciśnieniem.

A tak z ciekawości-pracujecie dalej? Ja mam zamiar ciągnąć jak najdłużej się da bo z domu pracuję ale z drugiej strony siedzenie przed komputerem zaczęło mnie ostatnio okropnie męczyć [emoji17]
Ja nie pracuje od początku , do pracy zajeżdzam albo zobaczyć męża jak ma kilka dyżurów pod rząd :-D albo zawieźć L4

reklama
Ja bym najchętniej poszła na l4 ale z drugiej strony nie mam na ten moment żadnych komplikacji odpukac, jedynie za dużo siedzenia jest problemem. I tak jakoś się ciągle nie decyduję

Jakbym pracowała z Domu to możliwe ze jeszcze bym popracowała ale myśle ze sierpień i wrzesień należy Ci się wolny żebyś mogła sobie odpocząć i nie przesiadywać na komputerze

Do góry