sandralevv93
Fanka BB :)
Pokaż [emoji173]Kupilam wozek. Matko kochana ile tego jest! Zajal pol pokoju i kawal przedpokoju...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokaż [emoji173]Kupilam wozek. Matko kochana ile tego jest! Zajal pol pokoju i kawal przedpokoju...
Trzymaj sie [emoji8][emoji8][emoji173]Dali wybór. Albo zostaje w szpitalu Albo podpinaja mi 3 kroplowki. Wybrałam 3 kroploeki bo mam sesję w niedzielę a jak mnie wezmą do szpitala przed pon nie wyjdę
Na razie tylko jak wyszłam ze szpitala to kierunek toaletaMam nadzieje, ze te kroplowki Cie wzmocnia a jednak polska flora bakteryjna zastopuje biegunke
Sesję mam więc nie było mi to na rękę jak nie poprawi się to wracam.Trzymam kciuki żeby było ok, może lepiej jakby Cię potrzymali w szpitalu i dali elektrolity... Ale miałaś urlop
Nie suplementuje żelaza więc nie miałabym jak go zmniejszyć. Poza tym jem ostatnio tylko alby przeżyć, nie mam apetytu więc pewnie od razu by mi przeszedł ból. Ale jest nadal i nadal jest biegonkaMialam ostatnio straszne bole brzucha( jak się później okazało po żelazie, jak odstawiłam przeszło), może przy jakiś rewolucjach z trawieniem itd brzuch się napina...bo też kilka dni z takim lazilam i już się zaczynałam martwić ale jak tylko żołądek przestał bolec to i brzuch się przestał napinać.
A boli Cie po wierzchu czy gleboko? Ja mialam takie dwa dni ze byla bardZo wrazliwa, nie moglam miec majtek ani spodni bo strasznie mi sie urazala. Ja nie mam calkiem plaskiej, bialej kreseczki, jak to czesto wyglada, tylko w dwóch miejscach jest lekko zgrubiala. To nie byl bol ale takie nieprzyjemne uczucie, samo przeszło, nawet zapomnialam na wizycie powiedziec lekarzowi ze cos takiego sie wydarzylo.Ja dzis mam taki seeenny dzień..
Nie dosc ze spalam w nocy...
To od 9.30 do 13 spalam..
Dzieci spia teraz od 19.00.. ja posiedzialam na necie..i juz spac mi sie znowu chce
Dobrze ze maz byl dzis w domu.za dnia.
Mimo że leniuchowalam jak nigdy... to zaczela mnie pobolewac blizna po cc ??? Głównie jak sie przekrecam..wstaje z ziemi.... nie jest to bol ciągły..tylko chwilowy wlasnie podczas niektorych czynności
..ktoras tak ma???
Ja na północ Włoch.Mamusie a gdzie wybieracie się na urlop samochodem?
25+2Super wiadomość który u Ciebie tydz?
Pokaze jutro, nie wiem gdzie ja to wszystko bede trzymac. Najdziwniejsze jest to ze zdawalam sobie sprawe ze przeciez wszystko podwojne, ale dopiero jak mi stoi i tyle powierzchni zajmuje to zaczelo mnie przerazacPokaż [emoji173]
Chodziło mi o to żebyś się nie martwiła bo brzuch może się napinac po różnych rewolucjach układem trawiennym. Może to wirus albo zmiana flory bakteryjnej. Myślę że jak Ci przejdzie to i brzuch wróci do normy [emoji6]Nie suplementuje żelaza więc nie miałabym jak go zmniejszyć. Poza tym jem ostatnio tylko alby przeżyć, nie mam apetytu więc pewnie od razu by mi przeszedł ból. Ale jest nadal i nadal jest biegonka