reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Aga34
ale krwawienie juz ustalo? Duzo tego bylo/ jest?...czy to plamienie? Patrzyli czy nie z krwiaka/ torbieli? Organizm dal sygnal ze masz zwolnic..jak zwolnisz to sie wyciszy wszystko ...ja tez ogolnie jestem przeciwnikiem jakichkolwiek lekow...tylko w ostatecznosci...jak nie ma wyjscia.. pytanie jak lekarze to oceniają...jak duze jest ryzyko przedwczesnego porodu? Jak szyjka?
Pogadaj z lekarzem o swoich obawach ..o dziecku ponospowym.... zeby nie potraktowali Cie jak kolejny przypadek...i faszerujemy bo procedura ich tak obowiazuje.... jak sie zagadnie lekarza to czasem bardziej sie wczuwa... rodzic nie zaczelas.... a jak zaczniesz to mozna to jakos odwlec w czasie. I wtedy podac sterydy.... tak mysle na głos....
Lekarzami nie jesteśmy, ale zawsze co 70 glow to nie jedna...lepsza analize sobie w glowie zrobisz.....wiecej pytan zadasz lekarzowi......to . lepsza decyzja bedzie podjęta... trzymam kciuki

reklama
Mi sie podoba fason, ale tako dekolt biust Ci strasznie obniża optycznie (przynajmniej na foto) i czy dlugo w niej pochodzisz? Bedzie tam miejsce na brzuch, ktory troche do gory pojdzie? Ja bym sobie darowala, chyba ze nie mialabym w tej chwili juz w czym chodzić i bralabym cokolwiek co jakos lezy.

Obniza bo od gory zdjecia robilam... ale postanowilam ze jej nie kupie, bo..
1 cena 179zl jest troche za dużo jak na 1 sezonowa sukienkę
2 na czas ciazy bez sensu kupowac, a potem jak wroce do formy..czyli kolejne lato ( taki plan) to noe bede w niej chidzic....bo to chyba tez nie moj styl...bo w ogole nie nosze dlugich sukienek i spodnic... . nie wiem czemu ja mierzylam...pewnie dlatego, że... zaczyna mi brakowac w co sie ubrac na lato.... bedziemy coraz grubsze...a jeszcze tyle miesiecy przed nami.......

P_20180615_171414_1_1.jpg
P_20180615_172041.jpg

W Kandulskim. .... mrozone z lodami dla ciężarnej... jutro robie w domu :))))

Załączniki

• P_20180615_171414_1_1.jpg
    P_20180615_171414_1_1.jpg
    470,5 KB · Wyświetleń: 416
  • P_20180615_172041.jpg
    P_20180615_172041.jpg
    874,1 KB · Wyświetleń: 407
Robilam 2 dni temu remament w szafie i na lato jak jest upal.... ( normalnie mam mniej wiecej rozmiar 36/38 ).....to z ciuchow zostaly mi 3 sukienki w ktore sie jeszcze mieszcze ....i zadna spodnica już... :( dramat ..a tak te 2 pary leginsow co w lidlu kupilam ...no ale za cieplo w nich teraz....i 2 pary dżinsow.. to też jak chlodniej bedzie.... czyli nie mam nic :((((
O tej porze roku ja gruba nie bylam... jutro jeszcze pojezdze i poszukam czegoś.... gdzie szukać?? H&m kuse wszystko... nic nie znalazlam dla siebie......i żeby tez milionow nie wydać

Kurde fajne by byly tez krotkie spodenki w gumke moze jakas.... bo ja czesto na plac zabaw chodze ..zeby moc siasc na piasek z dziećmi

To ja tak z samego rana przymarudzę... mam już dość. Jak nie krwiak, to przeziębienie, a teraz potworny ból zęba/dziąseł, nigdy takiego nie miałam. Oczywiście schiz, że bakterie przenikną i zaraz urodzę. Czekam do godziny 8 i dzwonię po stomatologach, już mi słabo, jak widzę ofertę w moim wspaniałym wielkim mieście wojewódzkim. :( :( :(

To ja tak z samego rana przymarudzę... mam już dość. Jak nie krwiak, to przeziębienie, a teraz potworny ból zęba/dziąseł, nigdy takiego nie miałam. Oczywiście schiz, że bakterie przenikną i zaraz urodzę. Czekam do godziny 8 i dzwonię po stomatologach, już mi słabo, jak widzę ofertę w moim wspaniałym wielkim mieście wojewódzkim. :( :( :(
A może macie pogotowie stomatologiczne w mieście? Mój brat tak kiedyś jechał z bólem zęba, załatwili mu to od razu właściwie.

Kurde współczuję.... zeby kurde leca ... akurat w ciazy...znam ten ból...

Ja w 1 ciąży
...ósemka zaczela mi sie wybijac... bolalo :(
W 2 ciazy... kanalowe leczenie...

Jeszcze tylko godzina, na pewno szybko Cie przyjmą.....a po poludniu bedzie po temacie :)

reklama
Aspekt a na bol zeba moznesz chyba te dzieciowe masci smarowac...lekka ulga bedzie...i. gryzc gozdziki... mi troszke to tez pomagało

Do góry