reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

wydaje mi się, że jako dziecko chorowalam, więc staram się nie panikowac:/
Moi rodzice nie wiedzieli, obstawiali, że raczej nie chorowałam i bardzo byli zdziwieni, że jednak tak. Przynajmniej wyjaśniło się, co to za wysypkę miałam jak byliśmy kiedyś na wczasach. Widocznie bardzo łagodnie przechodziłam ;)

reklama
Cześć

Hehe u nas tak samo :) ciekawe jak ma być jutro pogoda bo matka wariatka z brzuchem zabiera swoje starsze pociechy na dzien dziecka do energylandii :D Pewnie niezły ubaw będą mieli ludzie jak mnie zobaczą, ale co tam , przecież z atrakcji korzystać nie będę, na luzie : leżaczek i zwiedzanie wiosek ;)
Daj znac jak sie udal wypad. Ja mam zamiar moja dwojke zabrac w lipcu do energylandii plus krakow i, zakopane. Bede jezdzila z mala na tych dla dzieci, a starsza z tata na tych ekstremalniejszych.
Udanej zabawy.

reklama
Do góry