reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja muszę zakupić ten rok po roku - bede miała tylko 10, 5 miesiąca różnicy między młodszym dziećmi. Starszy prawie w ogóle w wózku nie przebywał (mieszkamy na wsi więc spacery były raczej piesze) ale trojki z czego 2 to maluchy nie wyobrażam sobie bez wózka.

U nas będzie rok i 10 miesięcy między nr 2 i 3.Starszak będzie miał już 8lat więc nawet go nie wliczam :)

reklama
Te myslalam nad dostawką, ale to dopiero się w praniu okaże.

Z.wersja 2.0 problem polegal na tym, że w zasadzie cały czas był bokiem i niby nie było widać jąderek.Prowadzaca mówiła że córka na bank, na genetycznym.drugim dr Kocylowskiego powiedział, że prawdopodobnie chłopiec ale nie oszacuje na 100%,, ale później ona mówiła że dziewczynka i tak jakoś sama nie wiedziałam.W końcu w szpitalu w 35tc wypiął dupcie do USG i już była pewność.

jestem po obchodzie, czekam na kontrolne USG i jak będzie ok to do domu.

Cześć dziewczyny! Wczoraj miałam robiona krzywą cukrową i dzis już sprawdziłam wyniki... Na czczo 81, po 1 h 157 a po 2 142. Moja ginekolog dała komentarz że powinnam skonsultować się z diabetologiem. Umówiłam się na poniedziałek, ale tak się zastanawiam czy to rzeczywiście cukrzyca ciążowa? Oczywiście przejrzałam Internet i niby jak po godzinie jest powyżej 180 to wtedy jest zły wynik... Macie jakieś doświadczenie w tym temacie?

reklama
Cześć dziewczyny! Wczoraj miałam robiona krzywą cukrową i dzis już sprawdziłam wyniki... Na czczo 81, po 1 h 157 a po 2 142. Moja ginekolog dała komentarz że powinnam skonsultować się z diabetologiem. Umówiłam się na poniedziałek, ale tak się zastanawiam czy to rzeczywiście cukrzyca ciążowa? Oczywiście przejrzałam Internet i niby jak po godzinie jest powyżej 180 to wtedy jest zły wynik... Macie jakieś doświadczenie w tym temacie?

Może chodzi o to ze za wolno spada ?

Do góry