reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny dzień dobry i gratuluję udanych wizyt szczęśliwych:-)
Czyta się z uśmiechem na ustach i zabawne sytuację z płcią teraz wychodzą :-)
Niech rosną zdrowe Dzieciaczki dalej :-)

@Nesbitt33 udanej wizyty dzisiaj i cierpliwości do połówkowego :-)

reklama
@Shaer Za kilka tygodni bedziesz znala plec na 100%. Uwazaj na siebie, zebys poklutego brzucha nie przeciazyla, niech Cie Twoi chlopcy usciskaja :* Przezylas te 3 dni bez karmienia?

Bez problemu.Wprawdzie wczoraj wyczułam, że zrobiła mi się malutka kulka w piersi, ale sadze ze dziś ja na spokojnie w domu rozmazuje i będzie ok.

Chłopaki dziś sprzątają dom.Znaczy jeden sprząta jeden marudzi a jeden brudzi, bo jutro mamy gości.Tata chrzestny wersji 2.0 zszedł z planu zdjęciowego i nadrabia zaległości towarzyskie :)

Super ze wszystko jest w porządku :) jaki podali Ci czas oczekiwania na wyniki?
P. S. U Ciebie tak jak u mnie, 2 małe chłopy w domu + mąż, a tu dziewczynka ma być... jeszcze się nie przestawilam :)

Od 3 tygodni w górę.Moge się co tydzień dowiadywać przez tel. Ale przez te nowe normy mogą mi za wiele nie powiedzieć.

A jeśli chodzi o płeć to ja jakoś czuje, że moze to być chłopak nr 3.Tak czy inaczej ubranka mam po chłopcach, a.moja bliska koleżanka i kuzynka(chrzestna drugiego synka) mają po jednej corci.Obie zamknęły produkcję i mówią, że jak będę mieć córkę to mi oddadzą ciuszki.Takze jedyne pewnie co bede kupować na bank to nowa łupinke - fotelik.Bo ten po 1szym synku właśnie się przeterminował .
Ewentualnie będę myślała żeby sprzedać nasz wózek i kupić taki dla dwójki ale wątpię czy go w mieszkaniu zmieszcze

Dziś najprawdopodobniej mnie wypisza.Czuje się ok.Ale o 5tej rano obudził mnie...gorący kaloryfer!
Szybko zakręciłem dziada, bo aż mi się pupsko spocilo.Masakra.Mamy maj, moze w nocy jest chłodno ale bez przesady, śpię z otwartym oknem.

Wg USG nadal dziewczynka, nie ma siusiolka, aczkolwiek jeszcze chyba może jej(jemu?) Wyrosnąć.
Mąż przerazony, ja niby chce córkę, ale mam samych samców w domu i jestem na bieżąco z obsługą (higiena) i zainteresowaniami siurkow.

Tak czy inaczej, płeć nie ma żadnego dla mnie znaczenia.Bede kochać chłopczyka tak samo jak dziewuszke i jego, czego chce to aby dzieciątko urodziło się cale, zdrowe i bez powikłań.
Super, że wyjdziesz do domku. [emoji5][emoji5] Gratuluję. Poczekaj do połówkowych, a nóż się zmieni. [emoji3]

Od 3 tygodni w górę.Moge się co tydzień dowiadywać przez tel. Ale przez te nowe normy mogą mi za wiele nie powiedzieć.

A jeśli chodzi o płeć to ja jakoś czuje, że moze to być chłopak nr 3.Tak czy inaczej ubranka mam po chłopcach, a.moja bliska koleżanka i kuzynka(chrzestna drugiego synka) mają po jednej corci.Obie zamknęły produkcję i mówią, że jak będę mieć córkę to mi oddadzą ciuszki.Takze jedyne pewnie co bede kupować na bank to nowa łupinke - fotelik.Bo ten po 1szym synku właśnie się przeterminował .
Ewentualnie będę myślała żeby sprzedać nasz wózek i kupić taki dla dwójki ale wątpię czy go w mieszkaniu zmieszcze
Ja muszę zakupić ten rok po roku - bede miała tylko 10, 5 miesiąca różnicy między młodszym dziećmi. Starszy prawie w ogóle w wózku nie przebywał (mieszkamy na wsi więc spacery były raczej piesze) ale trojki z czego 2 to maluchy nie wyobrażam sobie bez wózka.

Dziś najprawdopodobniej mnie wypisza.Czuje się ok.Ale o 5tej rano obudził mnie...gorący kaloryfer!
Szybko zakręciłem dziada, bo aż mi się pupsko spocilo.Masakra.Mamy maj, moze w nocy jest chłodno ale bez przesady, śpię z otwartym oknem.

Wg USG nadal dziewczynka, nie ma siusiolka, aczkolwiek jeszcze chyba może jej(jemu?) Wyrosnąć.
Mąż przerazony, ja niby chce córkę, ale mam samych samców w domu i jestem na bieżąco z obsługą (higiena) i zainteresowaniami siurkow.

Tak czy inaczej, płeć nie ma żadnego dla mnie znaczenia.Bede kochać chłopczyka tak samo jak dziewuszke i jego, czego chce to aby dzieciątko urodziło się cale, zdrowe i bez powikłań.
Dawaj do domu do swojego lozeczka! Dobrze sie czujesz?

Jeżeli jest to może po prostu go nie widać :)
Znam sytuację w drugą stronę. Mój kolega do końca ciąży swojej żony mówił że lekarz twierdzi że będzie syn, jakie było ich zdziwienie gdy okazało się że wyszła córka :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dzień dobry i gratuluję udanych wizyt szczęśliwych:-)
Czyta się z uśmiechem na ustach i zabawne sytuację z płcią teraz wychodzą :-)
Niech rosną zdrowe Dzieciaczki dalej :-)

@Nesbitt33 udanej wizyty dzisiaj i cierpliwości do połówkowego :-)
Dziękuję! Nie moge sie doczekać, tym bardziej ze moze dzisiaj dowiem sie kto siedzi w brzuszku [emoji7]

Do góry