aspekt
Fanka BB :)
@aleksa123 @NaturalnaMama Dzięki, nie wystawiła mi na cito, ale poprosiłam o dopisek, że jestem w ciąży. No to w piątek uderzam do poradni, a teraz muszę odpocząć po tej "wyprawie".
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ostatnio kupiłam arbuz w lidlu i nie miał prawie pestek a jak były to białe. I był mega słodkiJa używałam persil sensitive na obrazku mama z dzieckiem na ręku, nie wiem czy jest on w Polsce bo ja wszystkie kosmetyki w Niemczech kupuje.
Gdzie wy znajdujecie te arbuzy? Ja zakupy tylko w lidlu robię, rzadko kiedy biedronce i nie widziałam jeszcze ani jednego arbuza za to nie wychodzę że sklepu bez ananasa
Dzisiaj wieczorem wizyta. Już nie mogę się doczekać
Mnie wpisała że jestem w ciąży. A później w recepcji u okulisty musiałam się sprzeczac ale udało się szybki termin ustalić.Dziewczyny pytanie ekspres, plizzz pomozcie
Czy rodzinna ma mi wpisac na skierowaniu do specjalisty "pacjentka w ciazy". Nie wiem czy bedzoe chciala "cito". Czy nie musi nic wpisywac, a ja w rejestracji u specjalisty pokazuje karte ciazy i kloce sie o szybki termin?
A masz zespół policystycznych jajników?Ja z moimi leniwymi jajnikami, nigdy plci nie zaplanuje, mam sie cieszyc ze w ogole owulacje mialam. Ciekawe jak bedzie po porodzie
A co hematolog powiedział?Bobas rosnie, krwiak wyglada na mniejszy, musze jeszcze porobic badania krwi. Mam juz nowa karte ciazy, takze prowadzacy zmieniony, wizyty mam poumawiane juz do wrzesnia.
TakA masz zespół policystycznych jajników?