reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja używałam persil sensitive na obrazku mama z dzieckiem na ręku, nie wiem czy jest on w Polsce bo ja wszystkie kosmetyki w Niemczech kupuje.

Gdzie wy znajdujecie te arbuzy? Ja zakupy tylko w lidlu robię, rzadko kiedy biedronce i nie widziałam jeszcze ani jednego arbuza :( za to nie wychodzę że sklepu bez ananasa :)

Dzisiaj wieczorem wizyta. Już nie mogę się doczekać :)
Ja ostatnio kupiłam arbuz w lidlu i nie miał prawie pestek a jak były to białe. I był mega słodki :)

Cześć mamuśki ;)
Ja wizytę mam dziś o 15:30, już się doczekać nie mogę :) teraz jestem w18 tc i czuje ruchy maluszka, jest to moja pierwsza ciąża :D Zaczeło się już tydzień temu, takie delikatne puknięcie poczułam, było to bardzo nieregularne, nie czułam tego codziennie, teraz czuje wyraźnie i w miarę regularnie. Nawet mój niemąż jak przyłożył rękę do brzucha to czuł wczoraj ruchy :D
Mam nadzieje, że ma wizycie dowiem się że wszystko Ok i potwierdzi się płeć bąbelka :D:D:D wcześniej dwóch lekarzy obstawialo chłopca ale nie na 100%

No i ciąża jest już widoczna, wczoraj nawet się zdziwiłam bo mni znajomy pogratulował, a nic mu nie mówiliśmy. Powiedział że widać, że przytyłam i brzuch widoczny :D:D:D a ja w luźnej sukience byłam, wydawało mi się, że nie widać brzucha :D:D:D

@aspekt bardzo się cieszę, że w końcu jest u Ciebie poprawa!! Teraz to już będzie tylko lepiej!! :D Maluszek jest silny i wypędzi tego dziada krwiaka co mu miejsce w brzuszku zabiera ;)

Dziewczyny pytanie ekspres, plizzz pomozcie

Czy rodzinna ma mi wpisac na skierowaniu do specjalisty "pacjentka w ciazy". Nie wiem czy bedzoe chciala "cito". Czy nie musi nic wpisywac, a ja w rejestracji u specjalisty pokazuje karte ciazy i kloce sie o szybki termin?
Mnie wpisała że jestem w ciąży. A później w recepcji u okulisty musiałam się sprzeczac ale udało się szybki termin ustalić.

reklama
Do góry