reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja używałam persil sensitive na obrazku mama z dzieckiem na ręku, nie wiem czy jest on w Polsce bo ja wszystkie kosmetyki w Niemczech kupuje.

Gdzie wy znajdujecie te arbuzy? Ja zakupy tylko w lidlu robię, rzadko kiedy biedronce i nie widziałam jeszcze ani jednego arbuza :( za to nie wychodzę że sklepu bez ananasa :)

Dzisiaj wieczorem wizyta. Już nie mogę się doczekać :)
Ja ostatnio kupiłam arbuz w lidlu i nie miał prawie pestek a jak były to białe. I był mega słodki :)

Cześć mamuśki ;)
Ja wizytę mam dziś o 15:30, już się doczekać nie mogę :) teraz jestem w18 tc i czuje ruchy maluszka, jest to moja pierwsza ciąża :D Zaczeło się już tydzień temu, takie delikatne puknięcie poczułam, było to bardzo nieregularne, nie czułam tego codziennie, teraz czuje wyraźnie i w miarę regularnie. Nawet mój niemąż jak przyłożył rękę do brzucha to czuł wczoraj ruchy :D
Mam nadzieje, że ma wizycie dowiem się że wszystko Ok i potwierdzi się płeć bąbelka :D:D:D wcześniej dwóch lekarzy obstawialo chłopca ale nie na 100%

No i ciąża jest już widoczna, wczoraj nawet się zdziwiłam bo mni znajomy pogratulował, a nic mu nie mówiliśmy. Powiedział że widać, że przytyłam i brzuch widoczny :D:D:D a ja w luźnej sukience byłam, wydawało mi się, że nie widać brzucha :D:D:D

@aspekt bardzo się cieszę, że w końcu jest u Ciebie poprawa!! Teraz to już będzie tylko lepiej!! :D Maluszek jest silny i wypędzi tego dziada krwiaka co mu miejsce w brzuszku zabiera ;)

Dziewczyny pytanie ekspres, plizzz pomozcie

Czy rodzinna ma mi wpisac na skierowaniu do specjalisty "pacjentka w ciazy". Nie wiem czy bedzoe chciala "cito". Czy nie musi nic wpisywac, a ja w rejestracji u specjalisty pokazuje karte ciazy i kloce sie o szybki termin?
Mnie wpisała że jestem w ciąży. A później w recepcji u okulisty musiałam się sprzeczac ale udało się szybki termin ustalić.

reklama
Do góry