reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

W ogóle przy przedwcześnie skracającej się szyjce nie można. Dokładnie o to wypytywałam kobiet, z którymi leżałam (one czekały na szew) i się wszystkie uśmiałyśmy, że dla nas ostatni raz to ten w 2 tygodniu ciąży :p

Dobrze ze trochę chociaż poszaleliśmy zanim położyłam się w szpitalu ;D

reklama
Jestem i ja niestety wczoraj miałam smutny dzień:(
Ze mną wszystko ok i z dzidzia też:)

SMUTNA HISTORIA kto nie chce niech nie czyta :hmm:
Moja koleżanka była w ciąży bliźniaczej 35tydzień, pojechała w piątek na wizytę i jeden dzidziuś już od kilku dni nie żył drugi walczy w szpitalu :( przeplakalam wczoraj cały dzień jest mi strasznie smutno:(
Jeśli możecie pomodlić się o zdrowie dla malutkiego to proszę zróbcie to :(
Mam nadzieję że chociaż jeden przeżyje straszna tragedia:no:
W domu wszystko podwójne czeka :no:

Jeśli macie znajome w bliźniaczej ciąży to niech często jeżdżą na kontrole bo niestety ale uważam że to wina lekarza, który powinien w ciąży bliźniaczej raz w tygodniu ją kontrolować :(
Nie chcę Was dolowac ale musiałam to z siebie wyrzucić :( może będzie mi lżej :no:

Modle sie za maleństwo [emoji173]️[emoji173]️

reklama
Do góry