reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja fiksuje bardziej niż w pierwszej. W pierwszej chyba nie byłam świadoma wszystkiego i nie czytałam tak dużo internetu :)
Ogólnie uwielbiam być w ciąży i rosnący brzuch (a w środku słodki ciężar :)) ale stres i strach towarzyszą mi bardzo często (to pewnie przez moje doświadczenia poronne).
Myślę, że każda z nas po trosze fiksuje...
Ja chyba też bardziej się przejmuję tą ciążą...ale raczej ze względu na wiek.
Też lubię być w ciąży... niezwykły to stan... [emoji4]

reklama
Ostatni seks to chyba ten którym zaczęła się cała przygoda w ciąże :D
Po pierwsze się bałam, po drugie był zakaz bo krwiak, teraz jak niby można to dalej mam jakieś obiekcje i schizy :o
Po porodzie będzie tylko gorzej, najgorzej te cycki :D przerwa w pół akcji bo bluzka mokra - masakra
Mój ostatni to był ten kiedy dzidzia powstała później nie było czasu bo wyjechałem jak wróciłam się poklocilam z moim mężem po dwóch dniach kiedy już topór wojenny zkopany był zrobiłam test i wyszedł pozytywny ( hormony mi już buzowaly) A dwa dni pozniej wylądowałam z plamieniem i dostalam zakaz ;-( mój mąż znosi to chyba lepiej niż ja.....

Dziewczyny...a raczej już obecne mamusie ...

Temat z dziś u mnie ... Jaki materacyk do łożeczka ? Już wiem że raczej ten twardszy lateksowy chyba ale jaki środek jaki wypełniacz jego ??? Co polecacie ? :rolleyes:

reklama
Zapomniałam Wam napisać że skusiłam sie na wyciskarke z Lidla. Teraz codziennie soki warzywne owocowe A dziś zamierzam pokrzywy narwac na wsi i z niej wycisnąć pewnie będzie obrzydliwy ale też meeeeega zdrowy. Fajne urządzenie i nie ma aż tak dużo mycia pod warunkiem ze robi się to od ręki. Jeśli któraś z Was się zastanawia to ja polecam rozmawiałam z koleżanką i jej to mega pomogło przy wynikach fatalnych badań A później dzieciakom wyciska. Dodam że ma 3 lata gwarancji !!!

Do góry