reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja myslalam ze Ci nie starcza, bo pisalas ze banany przy kasie odkladasz.... to widocznie cos zle zrozumiałam..... jak jestes ciekawa co robi z dodatkowa kasą....to spytaj... tylko z drugiej strony to jego kasa, bo tak ustaliliscie..wiec pewnie nie musi Ci sie tlumaczyc, ani nie musi na Was ja wydawac....
Ja nie ogarniam takiego podzialu kasy w rodzinie jak sie zyje wspolnie to powinno sie zyc na tym samym poziomie .jak sie kocha.....no ale rozumiem ze nie kazdy mysli tak jak ja...wazne zeby te 2 osoby w zwiazku ktore sa byly zadowolone ze swoich ustalen.....
my nie mamy tajemnic.. rozmawiamy wprost i bezposrednio z mostu pytania leca :)
Tak jak wcześniej pisałam to nie ja "odkladalam banany przy kasie" :)

reklama
Ja od niedawna się odblokowalam i mam chęci. Mąż w 7 niebie bo już się martwił co to będzie do października [emoji14]. Chyba zadziałało to że weszłam w 2 trymestr. Wcześniej panicznie się bałam złymi doświadczeniami z poprzedniej ciąży.

Ja od niedawna się odblokowalam i mam chęci. Mąż w 7 niebie bo już się martwił co to będzie do października [emoji14]. Chyba zadziałało to że weszłam w 2 trymestr. Wcześniej panicznie się bałam złymi doświadczeniami z poprzedniej ciąży.

I trymestr to też gorsze samopoczucie miałam. Więc na amory tym bardziej nie miałam ochoty. Ale widzę, że powoli się rozkręca. Parę razy miałam orgazm i w ciąży jest naprawdę fajnie :-D tak jakby mocniej :-D

No to dobrze maja wasi faceci. Mój będzie musiał wziąć na wstrzymanie bo po szwie ponoć nie można ;O

reklama
Do góry