Muumi
Fanka BB :)
No wiadomo[emoji5] dobrze wiedziec, ze to moze tez byc calkiem normalny objaw. Jak sie jest w pierwszej ciazy to kazda anomalia potrafi przyprawic o zawal[emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiadomo[emoji5] dobrze wiedziec, ze to moze tez byc calkiem normalny objaw. Jak sie jest w pierwszej ciazy to kazda anomalia potrafi przyprawic o zawal[emoji6]
Tak tak, w ten sposób też oczywiście można.Mierzy tez jej długość przez usg dopochwowe
A Ty lezysz przez ta krotka szyjke, czy normalnie funkcjonujesz?
Dziękuję
On lubi wydawac kase ale na.siebie.Ten twój mąż to chyba taki finansowy terrorysta, jak mój kiedyś. Nie zazdroszczę. Też miałam takie sytuacje, że mąż uważał, że coś jest niepotrzebne, więc nie kupujemy. Nieważne co ja myślałam. A miał zerowe pojęcie na temat niektórych rzeczy. Jak ma to sprawić, że będziesz spokojniejsza, to jest to warte każdych pieniędzy. A skoro nie kosztuje dużo i możesz to w takiej samej cenie odsprzedać, to już w ogóle nie ma się nad czym zastanawiać.
Jadlas moze truskawki? Mnie wysypalo w poprzedniej ciazy po truskawkachSłuchajcie od paru dni mam 3 plamki czerwone na brzuchu, lekko swędzi i dzisiaj lekko skóra schodzi Od czego to moze być. Nie jest to ugryzienie. [emoji19]
Nie nie jadłam truskawek Niunia. Będę obserwować, może zejdzie.Jadlas moze truskawki? Mnie wysypalo w poprzedniej ciazy po truskawkach
hiszpanskich właśnie na brzuchu
Ale sie zalatwilas. Dobrze ze poszlas do lekarza. A ten antybiotyk akurat jest bezpieczny dla dzidziusia. Dbaj o was odpocznij.Cześć dziewczyny. Właśnie wróciłam od lekarz prowadzącego i mam niestety zapalenie płuc i antybiotyk Amotaks. Strasznie się martwię czy z dzidzia wszystko ok bo ruchów jeszcze nie czuje. Nie najlepszy czas na chorowanie ale co zrobić.
Wiesz co mnie też się czasami pojawiają na brzuchu. Takie 2-3 i po paru dniach znikają. Nie wiem czy to nie od oliwki, która brzuch smaruje. Najważniejsze, że znika [emoji14]Nie nie jadłam truskawek Niunia. Będę obserwować, może zejdzie.
Ja tez chcialam swoje wstawic ale nie umiem heheAle ładnyzrobilabym zdjęcie swojego, ale nie umiem:/