reklama
Kffiatek
Fanka BB :)
Może to włókniak, w ciąży sporo tego rośnie Tylko w nietypowym miejscu. Ja mam taki jeden na wewnętrznej stronie uda, wygląda jak u starej czarownicy, po porodzie idę go wyciąć od razu W poprzedniej urósł mi taki mega pod pachą i obcierał go stanik i też go wypaliłam (tudzież wymroziłam a tak naprawdę to chyba pani dermatolog załatwiła go prądem) Organizm produkuje dużo takich skórnych "atrakcji" w ciąży. U jednych więcej u innych mniej.Fizycznie noc takiego się nie dzieje. Po prostu 'czuję' to miejsce i dość nieprzyjemniw jest przy podcieraniu się. Ale psychicznie to ja nie wiem czy tyle dni wytrzymam. Oczywiście jak pół - inteligent zaczęłam grzebać wczoraj i szukać i Google już twierdzi, że to hpv i koniecznie cesarka... [emoji14]
NaturalnaMama
Przypomnialas mi, że kupiłam w weekend i leżą zapomniane w zamrażarce... Dzięki!No to uff, jestes gotowa na każdy scenariusz! W ramach rekompensaty za straty psychiczne, zalecam konsumpcje lodow [emoji14]
Aga10_2018
Tylko, że ja jeszcze nie byłam badana iogladana w ciąży... Tylko usg na każdej wizycie. No mąż widzi zmiany, dzisiaj jest to mniejsze
Super mieć osobistego ginekologa ;-) męża ale niech ginekolog częściej Ci tam zagląda.
Cytologia, badanie szyjki. Mój za każdym razem sprawdza i maca brzuch.
Dasz radę do poniedziałku? W piątek się nic nie przytrafi wolnego ?
zielonooka90
Chyba jakiś taki czas nadszedł na marudzenie na te zmiany. Jak nie nasze brzuchy, to twarz albo jeszcze co innego. Hormony nas wykoncza [emoji12]Bozeee dziewczyny, czasem wpadam w takiego dolka ze szok. Moze i figure mam ok ale przez ta ciaze tyle mam pryszczy ze patrzec na siebie nie mogę. Az plakac mi sie chce [emoji24][emoji24] zawsze mialam nieciekawa cere na twarzy a teraz to juz tragedia, twarz, plecy, dekolt, szyja...
Czuje sie jak kupa i ryczec mi sie chce [emoji24][emoji24]
Aga10_2018
Chyba jakiś taki czas nadszedł na marudzenie na te zmiany. Jak nie nasze brzuchy, to twarz albo jeszcze co innego. Hormony nas wykoncza [emoji12]
Ja zacznę marudzić pewnie jak już brzuch będzie naprawdę duży i zaczną puchnąć mi stopy i nogi. Jak do tego będą upały to będzie jazda
Załączniki
Otoona
Mnie już ostatnio tak spuchly palce u rak że miałam problem ściągnąć obrączkę. Niestety skończyło się u jubilera rozcieciem jej. Na początku nowego roku oddam ja do naprawy.
Mnie też wyskakują pryszcze na twarzy co mnie wkurza. Z synem miałam taką ładna cerę A tu totalna porażka. Ogólnie nie narzekam z całą reszta jest okej [emoji4].
Mnie też wyskakują pryszcze na twarzy co mnie wkurza. Z synem miałam taką ładna cerę A tu totalna porażka. Ogólnie nie narzekam z całą reszta jest okej [emoji4].
Igorowelove
Moderatorka
Jesli Cie to pocieszy, to ja tez wygladam jak kupa [emoji14] czolo i brode mam jak u nastolatki i niedlugo zaczne w golfach chodzic bo dekolt tez wysypany :/Bozeee dziewczyny, czasem wpadam w takiego dolka ze szok. Moze i figure mam ok ale przez ta ciaze tyle mam pryszczy ze patrzec na siebie nie mogę. Az plakac mi sie chce [emoji24][emoji24] zawsze mialam nieciekawa cere na twarzy a teraz to juz tragedia, twarz, plecy, dekolt, szyja...
Czuje sie jak kupa i ryczec mi sie chce [emoji24][emoji24]
Mamisia83
Ja mam hpv i zmiany miałam wymrażane...no ale to było przed ciążą.Fizycznie noc takiego się nie dzieje. Po prostu 'czuję' to miejsce i dość nieprzyjemniw jest przy podcieraniu się. Ale psychicznie to ja nie wiem czy tyle dni wytrzymam. Oczywiście jak pół - inteligent zaczęłam grzebać wczoraj i szukać i Google już twierdzi, że to hpv i koniecznie cesarka... [emoji14]
Do poniedziałku już coraz bliżej. Mam nadzieję, że nowy lekarz tego nie zbagatelizuje.
Co do twarzy to ja tak fatalnej cery jak teraz nigdy nie miałam. Na dodatek mąż ma szyję i twarz w ropnych krostach i podejrzewam, że to gronkowiec. Boję się, że na mnie się przeniesie lub na młodego :/ ehhh
reklama
justyna612
Dziewczyny mój dzidziuś chyba kopie!!!!! nie pamiętam jak było z synem czy to właśnie takie uczucie no ale to nie mogą być rewolucję w jelitach
W końcu to poczułam <3
W końcu to poczułam <3