reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja bym wolała wiedzieć. Ale to jestem ja. Każdy jest inny, zrób tak jak Tobie podpowiada serce.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szalona, moja kuzynka zaszła w drugą ciążę bez problemu w momencie kiedy my się już staraliśmy pół Roku. Cieszyłam się oczywiście jak mi powiedziała ale jednak czułam jakaś dodatkowa presję czasu. Wiedziałam że jak wszyscy się dowiedzą o jej drugiej ciąży to zaczną wypytywac kiedy u nas będzie a te pytania były dla mnie ciężkie [emoji17]. Z jednej strony rzeczywiście teraz jest najlepszy moment ale z drugiej...może ona będzie się stresować bardziej wiedząc że tobie znowu udało się bez problemu?...a stres już dodatkowy nie jest jej teraz potrzebny. To są tylko takie moje luźne rozmyślania na podstawie swoich doświadczeń, oczywiście wszystko zależy od relacji między wami jej psychiki i ogólnego nastawienia a tego nigdy nie przewidzisz [emoji52] sytuacja nie jest łatwa.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Okej, w takim razie chyba posłucham i pojde następna bete zrobić pojutrze. Mamy jakąś grupe na Facebooku, ale która jest oznaczona jako tajna? [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej ja byłam w podobnej sytuacji co ty z przyjaciółka. Ja właśnie poroniłam, ale wiedziałam że ona się stara i rozmwiałysmy prawie codziennie przez telefon, bo dzieliły nas km więc się nie widziałyśmy,
Ja z nastawieniem że jak lekarz da zielone światło to testy owulacyjne i działamy z mężem
Ona mnie podpytywała a sama o sobie nie za wiele.
Zobaczyliśmy się końcem stycznia
Ja już czułam że chyba mi się udało
Zobaczyłam ja i mówię:
Strasznie źle wyglądasz, w ciąży jesteś?
A ona ze w 4 miesiącu
Strasznie mnie to zabolało że mnie wypytwała jak mi wyszły te testy owulacyjne a Ona była w stosunku do mnie taka nie szczera

I przyjaźń się rozmyła
Rozmawiamy oczywiście ale to już nie to samo

Więc jeśli jest prawdziwą przyjaciółką to napewno będzie jej ciężko ale będzie się cieszyć z Tobą

Szczerość jest ważna
Ja to cenie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

O boże, jakie ssanie w żołądku z rana! Tez tak macie? Wcześniej mogłam się obyć ze śniadaniem

Hej dziewczyny. Nareszcie Was nadrobilam

Jestem tu juz jakis czas ale tak dla przypomnienia to o ta ciaze i tym samym o pierwsze dziecko staralam sie prawie rok. Mam PCOS.

A teraz swiruje, beta ladnie rosnie a ja zero objawow i jak glupia mnie to martwi. Oszaleje chyba do 22 lutego do wizyty.

Dzis mam niby 4+6.
Ehh ratujcie.
Iść jeszcze,raz na bete dla uspokojenia?
Co myslicie?

A Ty Szalona29 powiedz kolezance, tez mam taka co mega dlugo sie stara takze wiem.cos o tym

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje :) nie świruj, beta ładnie rośnie, wiec nie ma powodów do niepokoju! A co do zera objawów, hm ja więcej objawów ciążowych miałam nie będąc, a myśląc że może się udało [emoji23] Każda ma inny organizm, póki mocno nie boli brzuch i nie ma krwawienia - jest w porządku. Jaka wyszła Ci beta?

1517986809-931c77e758e05138-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny co mysliscie? Wydaje mi sie jakbym widziała taki cien cienia.. ale chyba tylko ja to widze..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W pierwszym momencie myślałam, że negatyw, ale jak przybliżyłam i rozjaśniła
Ekran to też jakby coś tam było!!:) na pewno do powtórki jutto rano, albo moze czulszym dzisiaj??:)

Do góry