reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja sobie kupiłam tutaj na lato sukienkę :) 4 euro, nowa ;)
sketch-1524756911484.jpg

Załączniki

• sketch-1524756911484.jpg
    sketch-1524756911484.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 230
reklama
A pewnie na NFZ chodzisz teraz tak ?
No słabe to jest że nie miałas USG a następna wizyta tak późno ??? :eek:

Ja mam co 3 tygodnie średnio ale prywatnie i na każdej usg robi , ale pewnie tak często mam bo kasę na tym robi ...

A swoją drogą ? Do dziewczyn prywatnie ktore chodzą , jak macie zawsze USG to zawsze drukuje Wam zdjęcie z wizyty bobasa ??? :confused:
Pewnie,że drukuje:) zdjęcia daje,opis i jeszcze zapakuje w teczke :D

No ja już dawno taniej niż 180 zł za wizytę z krótkim podglądem USG nie trafiłam. A u profesora 230 zł za 8 minut.

Ja już widziałam zacinające się drukarki w USG (o braku papieru nie wspomnę, bo to jednak zaniedbanie ludzkie), a ostatnio już u kilku ginów spotkało mnie, że foto idzie do komputera i drukują dopiero z komputera (na zwykłej kartce A4) te ujęcia, które chcą.

No u mnie zazwyczaj tez te ceny 150-250 zł ale no mi mój gin odpuszcza te dodatkowe 50 zł za usg w końcu chodzę do niego co 3 tygodnie. Wiec płace za wizytę i usg tylko 100 zł , także z tego co tu widze jak piszecie to taniutko

No to klops, ja też ze Śląska i właśnie większą paczka mieliśmy spędzić majówkę w górach i wyjeżdżać kolejką górską :(
No to góry same w sobie jaki otoczenie nie są zle, tak jak na sam wyjazd w góry lekarz zareagował bez większych emocji tak na wjazd kolejka kategorycznie powiedział nie. Zbyt szybka zmiana ciśnienia.

No u mnie zazwyczaj tez te ceny 150-250 zł ale no mi mój gin odpuszcza te dodatkowe 50 zł za usg w końcu chodzę do niego co 3 tygodnie. Wiec płace za wizytę i usg tylko 100 zł , także z tego co tu widze jak piszecie to taniutko
Ja płacę 200 za usg+ macanko,ostatnio byłam na samym usg to zabulilam 130 zł. No i te 200 jak u większości,co 3 tyg :errr:

reklama
Do góry