Ja tez wczoraj kupiłam ale u mnie bardziej narzeczony jest wielbicielem tego przysmaku na szczęście coś mi zostawiłA ja HIT zachciankowy.
Właśnie zjadłam calą tubke mleka zagęszczonefo, gostyńskiego. Słodzonego oczywiście.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez wczoraj kupiłam ale u mnie bardziej narzeczony jest wielbicielem tego przysmaku na szczęście coś mi zostawiłA ja HIT zachciankowy.
Właśnie zjadłam calą tubke mleka zagęszczonefo, gostyńskiego. Słodzonego oczywiście.
No u mnie to samo [emoji23]Ja tez wczoraj kupiłam ale u mnie bardziej narzeczony jest wielbicielem tego przysmaku na szczęście coś mi zostawił
Witaj w klubie niskociśnieniowców. Ja jak czuję, że głowa zaczyna mnie boleć, bo niskie ciśnienie, to wypijam kawę i pomaga. Ale też mam takie dni, że ledwo łażę (i bez ciąży). Zawsze się śmiałam do swojej młodzieży w szkole, że przynajmniej oni mi podnoszą to ciśnienie, a teraz nie ma kto chyba że synuś albo mążJa mam dziś jakiś zły dzień ,mam dola bo ciagle zle się czuje , rzadko kiedy jestem na chodzie , to już 17 tydz a ciagle mnie mdli , nic nie smakuje, do tego ciśnienie 90/50 ze z lozka nie da się wstać ... chciałabym wyjść gdzie kolwiek a nie mam siły ... już mam dość tv i książek , spalabym cały czas, ale wtedy dochodzi ból głowy .... jestem zdechła totalnie
Czyli bardzo asekuracyjnie to chyba faktycznie nie ma się co zastanawiaćTak, wierzę, to ma wpływ. Sama bardzo długie lata tak miałam. Nie wiem, czy to ciąże coś zmieniły, czy regularnie branie globulek z kwasem mlekowym, ale od kilku lat mam spokój.
Teoretycznie w ciąży powinni Cię w 7 dni przyjąć, wiesz? A sprawdziłaś tego hematologa, czy ciężarnymi się zajmuje?
Wróciłam od gina i napiszę jedno: zmieniam prowadzącego. Czego to ja się dzisiaj nie nasłuchałam... Mam nadzieję nigdy nie musieć przekonać się, że on jako jedyny na tym świecie się o mnie troszczy. I jednak odczytuję to w ten sposób, że mówi mi najgorszy scenariusz, żeby potem nie pociągać go do odpowiedzialności. Bo de facto teraz nie stosuję się do jego zaleceń hospitalizacji i on ma ręce czyste.
Mój zawsze w sklepie już z tubką chodzi śmiąć mi się chce jak to widzę, dorosły facet z tubką mleczka jak małe dzieckoNo u mnie to samo [emoji23]
U mnie dziś 17+2 i mój lekarz też liczy już jako 18 tc, więc ja liczę tak samo [emoji4]Ale mój lekarz liczy w ten sposób 17+ to juz zaczęty 18 tydzień Także tu chyba zależy od tego jak kto liczy,nie ma medycznych wytycznych
Ty no rzeczywiscie.... to ja slepa jestem....Wrzucilam obie listy, z plcia i bez
Mnie też lekko od wczoraj boli, ale u mnie jest odwrotnie - lody to mój sposób na ból gardła [emoji14] dzięki za podpowiedź, coś właśnie za mną chodziło a co do pastylek to przy grypie używałam p r e n a l e n i nawet dawały radę
Na mnie kawa działa 10 min, później znowu to samo .... chyba prześpie dzisiejszy dzień , brzydko, zimno , co chwile pada deszcz, a ja wyje w poduszkę.... i cały czas myśle czy zaraz nie zwymiotuje .... rewelacjaWitaj w klubie niskociśnieniowców. Ja jak czuję, że głowa zaczyna mnie boleć, bo niskie ciśnienie, to wypijam kawę i pomaga. Ale też mam takie dni, że ledwo łażę (i bez ciąży). Zawsze się śmiałam do swojej młodzieży w szkole, że przynajmniej oni mi podnoszą to ciśnienie, a teraz nie ma kto chyba że synuś albo mąż
Wlasnie takie rzeczy poodklikiwalam..zobaczymy co z tego wyjdziePowinnaś na grupie mieć opcje, że nie chcesz powiadomień otrzymywać. Zerknij także w ustawienia ogólne swojego konta i tam też kiedyś było, żeby zablokować aby na maila nic nie przychodziło