NaturalnaMama
Fanka BB :)
Moja znajoma mówi do syna BruNo to jak od Bruno? myślałam że też Bronek tak jak Bartek od Bartosza i Bartłomieja
Edit: hahaha sprawdziłam w google. "Bruniłko" mnie zabiło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja znajoma mówi do syna BruNo to jak od Bruno? myślałam że też Bronek tak jak Bartek od Bartosza i Bartłomieja
Ja chyba widzę tu dziewczynkę na tym drugim zdjęciu
Byli dzisiaj u nas znajomi z maleństwem, nazwali dziewczynkę Aniela, tak mi mega to imię nie pasuje do dziecka kojarzy mi się z taka poczciwa przyjemna koniecznie siwa staruszka [emoji38]
A ja zostalam z synem sama na weekend i pojade na wies do rodzicow, tata pojechal w gory [emoji6] a ja wlasnie ide farbowac zielone wlosy mam nadzieje ze tym razem efekt mnie az tak nie zaskoczy
Wiesz, celowe to nie było nie mogłam przewidzieć ze znajdę w ciążę niecale 2 miesiące po porodzie bo nie miałam jeszcze okresu [emoji14] ale bardzo się cieszymy mamy starszego synka i widzimy jak super się dogadają mimo że niemowlak taki mały coludownie jest patrzec na ta dwojke razem a jak bedzie trojka to wogole bedzie super [emoji5]
Od razu farbujesz ? Ty to jesteś odważna !
Trzymam kciuki żeby wyszło jak chcesz !
Ja będę mieć CC na Kopernika w Krakowie.
No to jak od Bruno? myślałam że też Bronek tak jak Bartek od Bartosza i Bartłomieja
Ja miałam cc, wody dochodziły, poród przedwczesny, dziecko ułożone posladkowo.Wiem to temat odległy ale czy któraś z Was już wie czy będzie mieć poród naturalny czy CC ?
Albo pytanie do obecnych mam , który lepiej wspominają ... Mniej boli....
Ja się boje CC pod kątem znieczulenia żeby mnie nie uczylilo , szukałam przed ciążą kliniki żeby się przebadać na jakieś środki znieczulajace jestem uczulona ale nic nie znalazłam w Krakowie . Mówili że trzeba metodą prób i błędów przyjmować coś i obserwować organizm...