Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 16tc i tez nic nie czuje. Mysle, ze nie trzeba sie tym martwic, a cieszyc, ze bezobjawowo[emoji5] Zapisalam sie prywatnie na dzis do gina, zeby zrobic usg, bo nie wytrzymam jeszcze miesiac do polowkowych.Kurde który masz tydzień? U mnie 14 ttydzień i 6 dni to moja druga ciąża i nic nie czuję. Wizytę mam dopiero 11.05 i zaczynam schizowac, że może jest coś nie tak...![]()
Mi też chodzi to po głowie żeby iść do kogoś tylko na usg... w piątek jadę do mojego gina po L4 i chyba go poprosze żeby spr czy wszystko dobrze bo zwarjuje z niepewności!Ja mam 16tc i tez nic nie czuje. Mysle, ze nie trzeba sie tym martwic, a cieszyc, ze bezobjawowo[emoji5] Zapisalam sie prywatnie na dzis do gina, zeby zrobic usg, bo nie wytrzymam jeszcze miesiac do polowkowych.
Przecież to wcześnie. Mnie gin wyśmiał w drugiej ciąży, że czułam po skończonym 15 tygodniu, ale dziecko było MEGA ruchliwe. Teraz trzecia ciąża, jestem w 15+4 i na pewno do wczoraj nic nie czułam, a i te moje wczorajsze to mogą być omamyKurde który masz tydzień? U mnie 14 ttydzień i 6 dni to moja druga ciąża i nic nie czuję. Wizytę mam dopiero 11.05 i zaczynam schizowac, że może jest coś nie tak...![]()
Ja miałam takie na ramiączkach z rękami na zewnątrz. Syn nigdy nie używał (mieliśmy śpiworek, ale zdecydowaliśmy się wiązać dziecko ciasno w koc), córka bardzo szybko w śpiworkach spała (urodziła się latem, więc na początku nie było potrzeby i spała tylko w pajacu).Rece sa wtedy na zewnatrz? Czy na noc sie je zqmyka w spiworku?
Przecież to wcześnie. Mnie gin wyśmiał w drugiej ciąży, że czułam po skończonym 15 tygodniu, ale dziecko było MEGA ruchliwe. Teraz trzecia ciąża, jestem w 15+4 i na pewno do wczoraj nic nie czułam, a i te moje wczorajsze to mogą być omamyTak jak ktoś pisał, położenie łożyska ma też wpływ na odczucia. Nie schizuj!
Dzięki za dobre słowo. Tylko ostatnio parę razy zapomniałam się że jestem w ciąży i trochę się nawyreżylam i tym się martwię. Niby nic mnie nie boli nie krwawienie, ale kto wie. I jeszcze odbijające teksty typu: ja Cię po Tobie to nic nie widać tej ciąży. Niby się cieszę że jeszcze nie widać, ale oczywiście zaczynam sobie wkreac ze może dziecko nie rośnie czy coś.. Ech wariactwo![]()
A bezcycata 52kg przy takim wzroscie [emoji23] hehe tyle samo mam wzrostu, ale cycki zawsze małe, nawet w ciąży nie urosly [emoji3] ale juz przytylam 2,5kg [emoji58]