Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 16tc i tez nic nie czuje. Mysle, ze nie trzeba sie tym martwic, a cieszyc, ze bezobjawowo[emoji5] Zapisalam sie prywatnie na dzis do gina, zeby zrobic usg, bo nie wytrzymam jeszcze miesiac do polowkowych.Kurde który masz tydzień? U mnie 14 ttydzień i 6 dni to moja druga ciąża i nic nie czuję. Wizytę mam dopiero 11.05 i zaczynam schizowac, że może jest coś nie tak...
Mi też chodzi to po głowie żeby iść do kogoś tylko na usg... w piątek jadę do mojego gina po L4 i chyba go poprosze żeby spr czy wszystko dobrze bo zwarjuje z niepewności!Ja mam 16tc i tez nic nie czuje. Mysle, ze nie trzeba sie tym martwic, a cieszyc, ze bezobjawowo[emoji5] Zapisalam sie prywatnie na dzis do gina, zeby zrobic usg, bo nie wytrzymam jeszcze miesiac do polowkowych.
Przecież to wcześnie. Mnie gin wyśmiał w drugiej ciąży, że czułam po skończonym 15 tygodniu, ale dziecko było MEGA ruchliwe. Teraz trzecia ciąża, jestem w 15+4 i na pewno do wczoraj nic nie czułam, a i te moje wczorajsze to mogą być omamy Tak jak ktoś pisał, położenie łożyska ma też wpływ na odczucia. Nie schizuj!Kurde który masz tydzień? U mnie 14 ttydzień i 6 dni to moja druga ciąża i nic nie czuję. Wizytę mam dopiero 11.05 i zaczynam schizowac, że może jest coś nie tak...
Ja miałam takie na ramiączkach z rękami na zewnątrz. Syn nigdy nie używał (mieliśmy śpiworek, ale zdecydowaliśmy się wiązać dziecko ciasno w koc), córka bardzo szybko w śpiworkach spała (urodziła się latem, więc na początku nie było potrzeby i spała tylko w pajacu).Rece sa wtedy na zewnatrz? Czy na noc sie je zqmyka w spiworku?
Przecież to wcześnie. Mnie gin wyśmiał w drugiej ciąży, że czułam po skończonym 15 tygodniu, ale dziecko było MEGA ruchliwe. Teraz trzecia ciąża, jestem w 15+4 i na pewno do wczoraj nic nie czułam, a i te moje wczorajsze to mogą być omamy Tak jak ktoś pisał, położenie łożyska ma też wpływ na odczucia. Nie schizuj!
Dzięki za dobre słowo. Tylko ostatnio parę razy zapomniałam się że jestem w ciąży i trochę się nawyreżylam i tym się martwię. Niby nic mnie nie boli nie krwawienie, ale kto wie. I jeszcze odbijające teksty typu: ja Cię po Tobie to nic nie widać tej ciąży. Niby się cieszę że jeszcze nie widać, ale oczywiście zaczynam sobie wkreac ze może dziecko nie rośnie czy coś.. Ech wariactwo
A bezcycata 52kg przy takim wzroscie [emoji23] hehe tyle samo mam wzrostu, ale cycki zawsze małe, nawet w ciąży nie urosly [emoji3] ale juz przytylam 2,5kg [emoji58]