reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja czytam wlasnie ze moze byc infekcja bakteryjna albo grzybicza
Grzybicza jak swedzi..a bakteryjna ponoc nie swedzi..prawda to..? Moze ktoras potwierdzic ?
Mnie moja nie swedzi więc może i bakteryjna. Ale podobno grzybicze bardziej śmierdzą. Czy to też prawda? Czy bakteryjne moga mieć zapach?

reklama
Mi też lekarz kazał zakwaszac organizm. Jogurty, kefiry i żurawiną. A mówił to miesiąc temu więc aktualne info. Tyle że ja wolę ser żółty który powoduje zasadę. :( i nie umiem wyleczyć tej mojej infekcji a średnio taki mleczny płyn ciągle mam na wkładce i nie pachnie fiolkami. Ale za tydzień mam wizytę to powiem, że nie dało rady.
Mi na infekcję gin przepisał macmiror dopochowowo oraz po antybiotyku kapsułki również dopochowowo na uregulowanie ph. Nie zauważam już u siebie dziwnych uplawów, które miały konsystencję serka. Czytałam, że ten macmiror nie wnika do krwi, więc nie powoduje żadnych szkód, z resztą zaufałam lekarzowi.

Ja zaczęłam 1 ciążę od 52,5, a druga od 57. Jeszcze nie zdarzylam schudnąć do konca z wcześniejszej :/
Mam 162

A tak wczoraj świętowałam 26 urodziny :D

Załączniki

• 1523999555066.jpg
    1523999555066.jpg
    705,1 KB · Wyświetleń: 56
  • 1523999570136.jpg
    1523999570136.jpg
    802,6 KB · Wyświetleń: 53
O rety, Wy tu wszystkie takie chudzinki, pozazdrościć... Ja startuję z przeciwnej strony, z super nadwagą :( Przed ciążą schudłam 8kg, a to i tak prawie nie zrobiło różnicy, a teraz jakieś 1,5-2kg znów na plus, ale staram się kontrolować, żeby waga bardziej stała niż rosła. Chciałabym bardzo nie przybrać więcej niż te 7kg, ale to pierwsza ciąża, więc nie mam pojęcia, jak to moje nieszczęsne ciało będzie się zachowywać... :(

Mam juz dwa siusiaki do pilnowania przez tyle lat.
.?? I byc moze trzeci :)
Myslalam ze jak sie uda.to problem z glowy
Szczerze mówiąc, to my już w pewnym momencie chcieliśmy obrzezać. I raz w życiu widziałam, że zszedł cały przy bardzo mocnym ciągnięciu przez chirurga (bez krwi bo to już po sterydzie), ale tak na co dzień słabo się odciąga. Potem wykminiliśmy, że steryd niepotrzebny i wystarczy zwykła biała wazelina. Chłopiec miał być łatwiejszy, bo z dziewczynkami to znowu strach o zapalenia pochwy, a tu tak czy siak rodzic ma przechlapane.

reklama
Do góry