reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Wiecie co, chyba dzisiaj zaczęłam czuć Maluszka, ale jeszcze mało konkretnie, natomiast jest to jednak coś innego niż towarzyszące mi od 2 miesięcy gazy. Tak dobrze by było wreszcie mieć od dzieciaczka zdecydowane sygnały życia, bo te krwawienia i jeszcze piątkowy brak tętna na detektorze są jednak stresujące, nawet dla takiej twardej kobity jak ja.
Tak...to cudowne uczucie. Ja również czuję ruchy. Od soboty [emoji1][emoji1][emoji1] jestem mega szczęśliwa [emoji1][emoji1][emoji1]

Mi też lekarz kazał zakwaszac organizm. Jogurty, kefiry i żurawiną. A mówił to miesiąc temu więc aktualne info. Tyle że ja wolę ser żółty który powoduje zasadę. :( i nie umiem wyleczyć tej mojej infekcji a średnio taki mleczny płyn ciągle mam na wkładce i nie pachnie fiolkami. Ale za tydzień mam wizytę to powiem, że nie dało rady.
Ja czytam wlasnie ze moze byc infekcja bakteryjna albo grzybicza
Grzybicza jak swedzi..a bakteryjna ponoc nie swedzi..prawda to..? Moze ktoras potwierdzic ?

ginekolodzy przepisują bo z dwojga złego lepiej toksyczny antybiotyk dla matki niż grzyby dla dziecka, clotrimazolum tez na grzyby , można smarować jak jakiś problem , nasiadówki raz dziennie, najlepiej później bez bielizny pomykać ...
A wlasnie..bo mam przeterminowany clotrimazolum w czopkach dopochwowych..a ze przeterminowany to go nie mam..ale mam tez w formie masci..czy to to samo.. mozna sie tam mascia smarowac ?

Wyrzucilam do kosza juz..ale wyjme ulotke..i sklad porownam....

W ogole masc jest bez recepty..a czopk dopochwowe chyba sa na recepte

reklama
Do góry