Aga10_2018
Fanka BB :)
Jak dzisiaj byłam w pepco i tam jest tyle słitaśnych rzeczy :-) A jak gatunkowo Dziewczyny to wygląda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze jest trochę czasu na szczęście Nie ma co się za wczasu stresować.Muszę koniecznie zorientować się w cenie takowych,tylko obawiam się czy nie popadam w paranoję. Jeśli wszystko będzie dobrze i o czasie to czy na pewno będzie mi on niezbędny.
W ogóle zaczyna mnie głowa boleć od rej calej wyprawki,co potrzebne co niekoniecznie itd. Zły dzień :/
Ja nie przepadam za nimi. Z jakością zależy jak trafisz. Przykładowo synek dostał 3 body na święta od cioci właśnie z pepco. Jedne super, do dzisiaj nosi. Drugie i trzecie rozciagnely się jakoś wszerz - zrobiły się krótkie a szerokie.Jak dzisiaj byłam w pepco i tam jest tyle słitaśnych rzeczy :-) A jak gatunkowo Dziewczyny to wygląda?
Oj wiem,ale ja chciałabym być bardzo przygotowana,stąd takie przemysleniaJeszcze jest trochę czasu na szczęście Nie ma co się za wczasu stresować.
Nie mam doświadczenia,ale czytałam właśnie,ze z pepco tanie ale jakość średnia(któraś z mam też o tym wspominała).Jak dzisiaj byłam w pepco i tam jest tyle słitaśnych rzeczy :-) A jak gatunkowo Dziewczyny to wygląda?
Mi się wydaje ze akurat nianię lepiej kupić jak już dzieciątko jest na świecie. Z noworodkiem i tak będziesz niemalże non stop z początku bo to będzie Wasz czas na wzajemne poznanie się A jak stwierdzisz że jednak się przyda to dokupisz.Oj wiem,ale ja chciałabym być bardzo przygotowana,stąd takie przemyslenia
Ja mam kilka rzeczy i w sumie jestem zadowolona, niektóre już drugie dziecko nosi, mam też takie, które traktuję jako "lepsze"-wyjściowe. Bawełna zwykle jest cienka i bez elastanu, ale mi to nie przeszkadza, wręcz latem jest to plus. Trzeba uważać na skład dresów, bo często jest polyester, lubią się mechacić. Zdarzaja sie rzeczy z drobnymi wadami szycia, np. krzywe lub podwójne szwy. Generalnie w tej cenie można by spodziewać się gorszej jakości. Czasem mam wrażenie, ze to ciuchy szyte dla markowych sieci, ktore z jakiegos powodu nie trafily do obrotu. Tylko ja mam problem z wybraniem tam czegoś - jakoś ekspozycja do mnie nie przemawia, ale może to w tym moim najbliższym sklepie jest kiepska aranżacja.Jak dzisiaj byłam w pepco i tam jest tyle słitaśnych rzeczy :-) A jak gatunkowo Dziewczyny to wygląda?
Ja mam taka sama sytuacje i to się nazywa niezgodność serologiczna. Konflikt jest wtedy kiedy wykryją w twojej krwi przeciwciała. Wtedy podaje się dopiero immunoglobuline w ciąży po którymś tam tygodniu i po porodzie. Ja właśnie teraz będę robić test na przeciwciała wiec sie okaże. Chyba się taki test powtarza 3x w ciąży.
Ja akurat f&f lubie, smyka też czasem po promocji fajne rzeczy można upolować. No i kurtki często tam kupuję - wg mnie mają spory wybór a ja lubię mieć w czym wybrać W coccodrillo ceny kosmos więc tam kupię jak już muszę albo teściowa czasem coś kupi. A bo i h&m jest fajny - bawełna jest przyjemna i się nie wyciąga.Nie mam doświadczenia,ale czytałam właśnie,ze z pepco tanie ale jakość średnia(któraś z mam też o tym wspominała).
Ponoć lepsze f&f i nie takie drogie,bo sama dziś byłam i ceny podpatrzylam.
Zajrzalam również do smyka,chyba pierwszy raz w życiu i się troszkę przerazilam. Np.body 25 zl
Pewnie masz rację,chociaż sypialnię mamy z jednej strony domu,a salon z drugiej,więc pewnie sie taka niania przydaMi się wydaje ze akurat nianię lepiej kupić jak już dzieciątko jest na świecie. Z noworodkiem i tak będziesz niemalże non stop z początku bo to będzie Wasz czas na wzajemne poznanie się A jak stwierdzisz że jednak się przyda to dokupisz.