reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
An zjedz cos słodkiego i połoz sie na plecach , lez i poczujesz zapewne [emoji4]

Dzień dobry , mi sie nic nie cjce5 - pogoda do doopy .
U mnie dziś ogorkowa .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t3d [emoji272]
Super rada, zobaczę zaraz

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale głupoty mi się śniły. Między innymi że młody chodził po szafkach (noworodek) i spadł z nich. Maskara.
Mąż przyszedł z nocki i nie dał pospać bo tak chrapie. Więc leżę i gapie się w tel.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Sunday Twój wydaje sie być czerwony, a mój serio jest różowy :-) i białe pestki, chyba niedojrzałe. No cóż, zjem taki jaki sobie kupiłam :-D
rps20170513_100015.jpg

Załączniki

• rps20170513_100015.jpg
    rps20170513_100015.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 514
A co do tej napoleonki - dobra ale no nie wysoka [emoji38]
1494662567-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t3d [emoji272]

Czesc dziewczynki...
Ja juz od 6 nie spie...
Bylam z dzieckiem u spowiedzi...ja rozgrzeszenia nie dostalam...ale mnie ksuadz wkurzyl...ale coz nie moge sie zloscic bo moje slonce ma jutro najwaxniejszy dzuen w zyciu...
U mnie dzis zaczyna sie 18 tydz.. Ruchow jak nie czulam tak nie czuje...a do jedzenia to sie musze zmuszac bo ostatnio w ogole nie mam ochoty na nic...
Milego dzionka

Czesc dziewczynki...
Ja juz od 6 nie spie...
Bylam z dzieckiem u spowiedzi...ja rozgrzeszenia nie dostalam...ale mnie ksuadz wkurzyl...ale coz nie moge sie zloscic bo moje slonce ma jutro najwaxniejszy dzuen w zyciu...
U mnie dzis zaczyna sie 18 tydz.. Ruchow jak nie czulam tak nie czuje...a do jedzenia to sie musze zmuszac bo ostatnio w ogole nie mam ochoty na nic...
Milego dzionka
No to ksiądz niezły :D

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
A my zaraz jedziemy do mojej mamy na weekend więc obiad mam z głowy :)
Justa a czemu ci rozgrzeszenia nie dał? Co za cymbał
Bum ja też mam czasem ochotę na karmi ale tak przechodzę koło niego i nie kupuję :)
Jeszcze co do wspólnego mieszkania z treściam to ja wytrzymałam 2 lata ;) i poszłam na wynajem, teściowa do dzisiaj nie może przeżyć ile kasy komuś daliśmy za darmo ale mi to totalnie zwisa, zresztą prosto w oczy jej powiedziałam że gdybyśmy nie poszli na wynajem to już od dawna małżeństwem byśmy nie byli bo ja bym do mamy wróciła. Też jestem zdania że najlepiej mieszkać samemu a ja to mam taki charakter że z nikim bym się na dłużej nie zgodziła.
Miłego dnia dziewczynki Wam życzę

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
A my zaraz jedziemy do mojej mamy na weekend więc obiad mam z głowy :)
Justa a czemu ci rozgrzeszenia nie dał? Co za cymbał
Bum ja też mam czasem ochotę na karmi ale tak przechodzę koło niego i nie kupuję :)
Jeszcze co do wspólnego mieszkania z treściam to ja wytrzymałam 2 lata ;) i poszłam na wynajem, teściowa do dzisiaj nie może przeżyć ile kasy komuś daliśmy za darmo ale mi to totalnie zwisa, zresztą prosto w oczy jej powiedziałam że gdybyśmy nie poszli na wynajem to już od dawna małżeństwem byśmy nie byli bo ja bym do mamy wróciła. Też jestem zdania że najlepiej mieszkać samemu a ja to mam taki charakter że z nikim bym się na dłużej nie zgodziła.
Miłego dnia dziewczynki Wam życzę

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego ze nie mamy slubu koscielnego i zyjemy w grzechu....
Ja mieszkalam rok z tesciami i tez poszlam na wynajem...wole komus w dupe wkladac niz sie ciagle klocic i czuc sie jak intruz w domu...
Lepiej skromnie ale samemu....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry