U
użytkownik 1723
Gość
A z kręgosłupem miałam problemy już przed ciążą więc teraz muszę często zmieniać pozycje bo długie siedzenie stanie ani nawet leżenie zbyt długie nie służy..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny jestem tu nowa termin mam 23 października jutro zaczyna mi się 17 tyg a nie czuję się teraz jak w ciąży aż się martwię.
Nic nie czuję, jest taki spokój. Wizytę u lekarza mam dopiero za dwa tyg moze panikuję bo wcześniej brzuch mnie pobolewał i wizyty miałam częściej a teraz 4,5 tyg.Witaj Ewelina !
Czym się martwisz dokładnie? Jak badania?
Mam tak samoJa od początku leżałam, teraz mam się bardzo oszczędzać, więc nie pracuje. U mnie jest o tyle dobra sytuacja, że pracujemy z mężem u siebie, więc nie muszę się tłumaczyć żadnemu szefowi ze zwolnień, ani ze złego samopoczucia :-) wczoraj poszłam im pomóc ponad godzinę, a wieczorem kręgosłup mnie bolał jak diabli.
Was też boli kręgosłup jak jesteście dłużej na nogach, albo jak dług o siedzicie??
Ja też się wychowałam w bloku, teraz od ślubu to już 4 mieszkanie [emoji14]Oj tak po całym dniu siedzenia mam wrażenie że kręgosłup mi pęknie, tak samo jak dużo chodzę to nie dość że kręgosłup to jeszcze kłuje mnie i ciągnie w brzuchu
Ja całe życie mieszkam w bloku ale szczerze mówiąc marzę o domku
Ahaaaaa hihiJak sie poloze na plecach i trzymam za brzuch to czuć jak przemieszcza się[emoji6]zreszta raz kopie z prawej raz z lewej strony[emoji6]
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Nic nie czuję, jest taki spokój. Wizytę u lekarza mam dopiero za dwa tyg moze panikuję bo wcześniej brzuch mnie pobolewał i wizyty miałam częściej a teraz 4,5 tyg.