Hej ja dziś już od 6 nie śpię bo mój sobie budzikow naustawial co pół godz A w efekcie wstał przed 7. Zawiozlam go do pracy ogarnelam mieszkanie i ogladam pytanie na sniadanie. Ale pewnie zaraz się poloze spac. Popoludniu jadę na chwilę na tutejsze Święto Europy.
Na obiad Maz powiedział ze pojedziemy na kebab.
Ja wczoraj wieczorem to miałam takiego doła ze ciągle poplakiwalam. A mąż tylko chodził i mnie pocieszal i sprawdzał czy płacze. Chyba mi się hormony włączyły i zrobiło mi się przykro ze muszę wyjechać stąd i zostawić męża... dziś już na szczęście jest lepiej.
Aaa i wczoraj sobie wymyśliłam ze do wózka kupie sobie taki spiworek który i później mi się przyda [emoji5] a ze tutaj kosztuje to Koło 20€ więc nawet nie poczuje ze kupiłam
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Na obiad Maz powiedział ze pojedziemy na kebab.
Ja wczoraj wieczorem to miałam takiego doła ze ciągle poplakiwalam. A mąż tylko chodził i mnie pocieszal i sprawdzał czy płacze. Chyba mi się hormony włączyły i zrobiło mi się przykro ze muszę wyjechać stąd i zostawić męża... dziś już na szczęście jest lepiej.
Aaa i wczoraj sobie wymyśliłam ze do wózka kupie sobie taki spiworek który i później mi się przyda [emoji5] a ze tutaj kosztuje to Koło 20€ więc nawet nie poczuje ze kupiłam
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom