reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja dzis zrobie karpia jesli nie bedzie boleć. U mnie znow dzis brzydko.
An spokojnie, jeszcze czas

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu, co się daje jeszcze do tych kotletów z kalafiora? Chcę zrobić jakieś pulpeciki mięsno-warzywne albo jedne takie a drugie takie i w sosie. Jakie macie sprawdzone przepisy?

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam zupke fasolowa[emoji6]córcia chce do tego ziemniaczki młode z koperkiem i zsiadle mleko[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny :) ja miałam dzisiaj okropny sen, aż się obudziłam zdenerwowana. W sumie to dwa, jeden coś o kupowaniu wyprawki się z mamą klucilam to się prawie poplakalam przez sen a w drugim się zdenerwowalam. Dzisiaj praktycznie nie mam co robic, bo idę tylko telefon do naprawy dac i może rodziców na grill namówie, bo mi się kiełbasą marzy.
Z mezem mam przeboje. Przyjadę dopiero w poniedziałek o północy a miałam być wczoraj o północy i on już nieszczęśliwy. Do tego dzisiaj pracuje i jutro kwiaty na dzień mamy rozwozi i nawet nie odpocznie, a w przyszłym tygodniu ma zmianę od 8 i jeszcze szef uprosil takie odbiory, to będzie wracał o 21 znowu. On zly, bo zmęczony, a jak przyjadę to znowu będę cały dzień tylko sprzątać i gotować i siedzieć sama na wiosce całymi dniami :(

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
Ciężkie takie życie [emoji54] ja też od początku ciąży siedzę w domu sama całymi dniami [emoji54]jeszcze jak pracowałam wcześniej to jakoś to leciało A teraz dzień za dniem się ciągnie niemiłosiernie. A jak tu przyjechałam to mój pracował na delegacji więc wyjeżdżał w pon rano a wracał w sobotę popołudniu bądź wieczorem. Ile ja się wtedy tu uplakalam a ile razy pakowalam do Polski to tylko ja wiem. Na szczęście mój jak dostał kontrakt na stałe to poszedł się postawił szefowi ze on już więcej w delegację nie jedzie. Po ciężkich bojach postawił na swoim i teraz chociaż wieczorami mam go dla siebie.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

U nas dzis festyn z okazji dnia rodziny, trochę wcześnie w tym roku[emoji2]beda karuzele, dmuchance, wata cukrowa, malowanie buziek, zawody, ognisko...wszystko za darmo i dzieciaki dostaja paczki z prezentami(trzeba zebrac pieczątki, za rysunek, zrobienie bransoletki i cos tam)[emoji2][emoji2][emoji2]

Ooo Sunday ale bym wate cukrową zjadła[emoji7]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

An zjedz cos słodkiego i połoz sie na plecach , lez i poczujesz zapewne [emoji4]

Dzień dobry , mi sie nic nie cjce5 - pogoda do doopy .
U mnie dziś ogorkowa .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t3d [emoji272]

Właśnie wróciłam z targu ;-)
Kupiłam mężowi koszule na jutro, parę innych ciuchów, dla Dziecka kupiłam 2 pajace na 56, a dla siebie tylko jarmuż i arbuza :-)

20170513_094626.jpg

Mój dzisiejszy obiad jest tu ;-) barszczyk czerwony i paszteciki juz się rozmrazaja :-)
Powiem Wam, że strasznie jasny w środku ten biedronkowy arbuz. Różowy, a nie czerwony , ale w smaku jest ok ;-) przekroilam, postoi do wieczora, to może trochę dojrzeje... :-) a na zdjęciu wyszedł czerwony :-)
rps20170513_094534.jpg

Załączniki

• 20170513_094626.jpg
    20170513_094626.jpg
    126,3 KB · Wyświetleń: 394
  • rps20170513_094534.jpg
    rps20170513_094534.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 383
reklama
Właśnie wróciłam z targu ;-)
Kupiłam mężowi koszule na jutro, parę innych ciuchów, dla Dziecka kupiłam 2 pajace na 56, a dla siebie tylko jarmuż i arbuza :-)

Zobacz załącznik 806243

Mój dzisiejszy obiad jest tu ;-) barszczyk czerwony i paszteciki juz się rozmrazaja :-)
Powiem Wam, że strasznie jasny w środku ten biedronkowy arbuz. Różowy, a nie czerwony , ale w smaku jest ok ;-) przekroilam, postoi do wieczora, to może trochę dojrzeje... :-) a na zdjęciu wyszedł czerwony :-)Zobacz załącznik 806245
1494661997-aaaaaa.jpeg

Ewka właśnie jem arbuza z Biedronki[emoji2]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry