reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja dzis zrobie karpia jesli nie bedzie boleć. U mnie znow dzis brzydko.
An spokojnie, jeszcze czas

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu, co się daje jeszcze do tych kotletów z kalafiora? Chcę zrobić jakieś pulpeciki mięsno-warzywne albo jedne takie a drugie takie i w sosie. Jakie macie sprawdzone przepisy?

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam zupke fasolowa[emoji6]córcia chce do tego ziemniaczki młode z koperkiem i zsiadle mleko[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny :) ja miałam dzisiaj okropny sen, aż się obudziłam zdenerwowana. W sumie to dwa, jeden coś o kupowaniu wyprawki się z mamą klucilam to się prawie poplakalam przez sen a w drugim się zdenerwowalam. Dzisiaj praktycznie nie mam co robic, bo idę tylko telefon do naprawy dac i może rodziców na grill namówie, bo mi się kiełbasą marzy.
Z mezem mam przeboje. Przyjadę dopiero w poniedziałek o północy a miałam być wczoraj o północy i on już nieszczęśliwy. Do tego dzisiaj pracuje i jutro kwiaty na dzień mamy rozwozi i nawet nie odpocznie, a w przyszłym tygodniu ma zmianę od 8 i jeszcze szef uprosil takie odbiory, to będzie wracał o 21 znowu. On zly, bo zmęczony, a jak przyjadę to znowu będę cały dzień tylko sprzątać i gotować i siedzieć sama na wiosce całymi dniami :(

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
Ciężkie takie życie [emoji54] ja też od początku ciąży siedzę w domu sama całymi dniami [emoji54]jeszcze jak pracowałam wcześniej to jakoś to leciało A teraz dzień za dniem się ciągnie niemiłosiernie. A jak tu przyjechałam to mój pracował na delegacji więc wyjeżdżał w pon rano a wracał w sobotę popołudniu bądź wieczorem. Ile ja się wtedy tu uplakalam a ile razy pakowalam do Polski to tylko ja wiem. Na szczęście mój jak dostał kontrakt na stałe to poszedł się postawił szefowi ze on już więcej w delegację nie jedzie. Po ciężkich bojach postawił na swoim i teraz chociaż wieczorami mam go dla siebie.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

U nas dzis festyn z okazji dnia rodziny, trochę wcześnie w tym roku[emoji2]beda karuzele, dmuchance, wata cukrowa, malowanie buziek, zawody, ognisko...wszystko za darmo i dzieciaki dostaja paczki z prezentami(trzeba zebrac pieczątki, za rysunek, zrobienie bransoletki i cos tam)[emoji2][emoji2][emoji2]

Ooo Sunday ale bym wate cukrową zjadła[emoji7]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

An zjedz cos słodkiego i połoz sie na plecach , lez i poczujesz zapewne [emoji4]

Dzień dobry , mi sie nic nie cjce5 - pogoda do doopy .
U mnie dziś ogorkowa .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t3d [emoji272]

Właśnie wróciłam z targu ;-)
Kupiłam mężowi koszule na jutro, parę innych ciuchów, dla Dziecka kupiłam 2 pajace na 56, a dla siebie tylko jarmuż i arbuza :-)

20170513_094626.jpg

Mój dzisiejszy obiad jest tu ;-) barszczyk czerwony i paszteciki juz się rozmrazaja :-)
Powiem Wam, że strasznie jasny w środku ten biedronkowy arbuz. Różowy, a nie czerwony , ale w smaku jest ok ;-) przekroilam, postoi do wieczora, to może trochę dojrzeje... :-) a na zdjęciu wyszedł czerwony :-)
rps20170513_094534.jpg

Załączniki

• 20170513_094626.jpg
    20170513_094626.jpg
    126,3 KB · Wyświetleń: 399
  • rps20170513_094534.jpg
    rps20170513_094534.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 391
reklama
Właśnie wróciłam z targu ;-)
Kupiłam mężowi koszule na jutro, parę innych ciuchów, dla Dziecka kupiłam 2 pajace na 56, a dla siebie tylko jarmuż i arbuza :-)

Zobacz załącznik 806243

Mój dzisiejszy obiad jest tu ;-) barszczyk czerwony i paszteciki juz się rozmrazaja :-)
Powiem Wam, że strasznie jasny w środku ten biedronkowy arbuz. Różowy, a nie czerwony , ale w smaku jest ok ;-) przekroilam, postoi do wieczora, to może trochę dojrzeje... :-) a na zdjęciu wyszedł czerwony :-)Zobacz załącznik 806245
1494661997-aaaaaa.jpeg

Ewka właśnie jem arbuza z Biedronki[emoji2]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry