reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
An zjedz cos słodkiego i połoz sie na plecach , lez i poczujesz zapewne [emoji4]

Dzień dobry , mi sie nic nie cjce5 - pogoda do doopy .
U mnie dziś ogorkowa .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t3d [emoji272]
Super rada, zobaczę zaraz

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale głupoty mi się śniły. Między innymi że młody chodził po szafkach (noworodek) i spadł z nich. Maskara.
Mąż przyszedł z nocki i nie dał pospać bo tak chrapie. Więc leżę i gapie się w tel.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Sunday Twój wydaje sie być czerwony, a mój serio jest różowy :-) i białe pestki, chyba niedojrzałe. No cóż, zjem taki jaki sobie kupiłam :-D
rps20170513_100015.jpg

Załączniki

• rps20170513_100015.jpg
    rps20170513_100015.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 509
A co do tej napoleonki - dobra ale no nie wysoka [emoji38]
1494662567-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t3d [emoji272]

Czesc dziewczynki...
Ja juz od 6 nie spie...
Bylam z dzieckiem u spowiedzi...ja rozgrzeszenia nie dostalam...ale mnie ksuadz wkurzyl...ale coz nie moge sie zloscic bo moje slonce ma jutro najwaxniejszy dzuen w zyciu...
U mnie dzis zaczyna sie 18 tydz.. Ruchow jak nie czulam tak nie czuje...a do jedzenia to sie musze zmuszac bo ostatnio w ogole nie mam ochoty na nic...
Milego dzionka

Czesc dziewczynki...
Ja juz od 6 nie spie...
Bylam z dzieckiem u spowiedzi...ja rozgrzeszenia nie dostalam...ale mnie ksuadz wkurzyl...ale coz nie moge sie zloscic bo moje slonce ma jutro najwaxniejszy dzuen w zyciu...
U mnie dzis zaczyna sie 18 tydz.. Ruchow jak nie czulam tak nie czuje...a do jedzenia to sie musze zmuszac bo ostatnio w ogole nie mam ochoty na nic...
Milego dzionka
No to ksiądz niezły :D

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
A my zaraz jedziemy do mojej mamy na weekend więc obiad mam z głowy :)
Justa a czemu ci rozgrzeszenia nie dał? Co za cymbał
Bum ja też mam czasem ochotę na karmi ale tak przechodzę koło niego i nie kupuję :)
Jeszcze co do wspólnego mieszkania z treściam to ja wytrzymałam 2 lata ;) i poszłam na wynajem, teściowa do dzisiaj nie może przeżyć ile kasy komuś daliśmy za darmo ale mi to totalnie zwisa, zresztą prosto w oczy jej powiedziałam że gdybyśmy nie poszli na wynajem to już od dawna małżeństwem byśmy nie byli bo ja bym do mamy wróciła. Też jestem zdania że najlepiej mieszkać samemu a ja to mam taki charakter że z nikim bym się na dłużej nie zgodziła.
Miłego dnia dziewczynki Wam życzę

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
A my zaraz jedziemy do mojej mamy na weekend więc obiad mam z głowy :)
Justa a czemu ci rozgrzeszenia nie dał? Co za cymbał
Bum ja też mam czasem ochotę na karmi ale tak przechodzę koło niego i nie kupuję :)
Jeszcze co do wspólnego mieszkania z treściam to ja wytrzymałam 2 lata ;) i poszłam na wynajem, teściowa do dzisiaj nie może przeżyć ile kasy komuś daliśmy za darmo ale mi to totalnie zwisa, zresztą prosto w oczy jej powiedziałam że gdybyśmy nie poszli na wynajem to już od dawna małżeństwem byśmy nie byli bo ja bym do mamy wróciła. Też jestem zdania że najlepiej mieszkać samemu a ja to mam taki charakter że z nikim bym się na dłużej nie zgodziła.
Miłego dnia dziewczynki Wam życzę

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego ze nie mamy slubu koscielnego i zyjemy w grzechu....
Ja mieszkalam rok z tesciami i tez poszlam na wynajem...wole komus w dupe wkladac niz sie ciagle klocic i czuc sie jak intruz w domu...
Lepiej skromnie ale samemu....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry